8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: screenshot / jutarnji.hr

SVI SU U ŠOKU: Ovako su hrvatski mediji ispratili napad na Grobare u Zagrebu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.17 u 00:20

Kompletan region osudio je napad zagrebačkih huligana na navijače Partizana po završetku utakmice između Cedevite i beogradskih crno-belih.

Partizan je večeras poražen od Cedevite rezultatom 79:67 u zagrebačkom Domu sportova čime je pao na četvrtu poziciju tabele ABA j.t.d. lige i ako bi se sada završio regularni deo lige išao bi na Crvenu zvezdu u polufinalu plej-ofa.

Međutim, događaj večeri koji je mnoge šokirao desio se otprilike 45 minuta po završetku meča kada su hrvatski huligani, najverovatnije navijači pod imenom ‘Bed Blu Bojsi’ napali simpatizere Partizana flašama, blokovima, štanglama i stolicama, povredivši tom prilikom nekoliko osoba.

NAPADNUTI GROBARI U ZAGREBU: Huliganizam na delu – letele flaše, blokovi, štangle, ima i razbijenih glava!

Utakmice poput ove uvek su visokog rizika, ali incidente niko ne voli, pa ni hrvatske kolege koje su mahom osudile napad hrvatskih huligana na pristalice iz Srbije.

Najzanimljiviji bio je naslov portala 24sata.hr, koji je rečima ‘Kriglom u glavu’ počeo izveštaj o ovom napadu.

– Navijači Partizana mirno su sedeli i pili piće, zbilja nisu nikoga izazivali. Odjednom su počele leteti boce, kamenje… Koliko sam uspeo videti, jedan od navijača Partizana dobio je bocu u glavu – rekao je ovom portalu jedan od očevidaca koji je želio ostati anoniman.

Naveli su da je jedan huligan uhapšen, kao i da je jedna osoba zbrinuta u bolnici sa povredama glave.

FOTO: screenshot / 24sata.hr
FOTO: screenshot / 24sata.hr

‘Jutarnji list’, slikom sa početka ovog teksta, opisao je događaj ispred Doma sportova u Zagrebu, uz opasku da je incident trajao manje od minute, ali i da nije bilo teže povređenih navijača, osim ‘manjih rasekotina’.

‘Index.hr’ je kratko i jasno poručio: ‘Sramotno’. Istaknuto je da je jednoj osobi razbijena glava tupim predmetom i da je odmah zbrinuta.

Takođe, navedeno je i da u još jednom večerašnjem srpsko-hrvatskom duelu, ali u Beogradu u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, nije bilo nikakvih incidenata.

FOTO: screenshot / index.hr
FOTO: screenshot / index.hr

Portal ‘vecernji.hr’ je naglasio kako je Cedevita obradovala navijače sjajnom partijom i velikom pobedom protiv Partizana, da bi huligani to pokvarili incidentom posle utakmice.

– A oni su, zakrabuljeni, s kapuljačama na glavi i šalovima preko lica, upali u kafić Sport Billy i ondje napali petoricu simpatizera Partizana iz BiH. Ti ljudi nisu se tijekom utakmice posebno isticali navijanjem, nisu niti provocirali, no huliganima je valjda bilo dovoljno i to što su bodrili gostujuću beogradsku momčad – stoji u izveštaju.

Na ovom portalu možete pogledati i video izveštaj sa lica mesta, a to možete videti na linku OVDE.

FOTO: screenshot / vecernjilist.hr
FOTO: screenshot / vecernjilist.hr
0
0

8 Komentara

  1. Da li garavi Milane znas za koga navijas i kakve gluposti lupas?Znas li da ti je prvi i pocasni predsednik kluba za koji navijas Hrvat? Znas li s’kim ste igrali prijateljske utakmice dok se ’45-e oslobadjao Jasenovac? Znas li ko su ti osnivaci voljenog kluba?
    Nemas pojma jer si garavi nepismeni Taliban i da si pismen procitao bi i ne bi lupetao gluposti nego bi se zavukao u misju rupu i cutao,sramoto,stidi se…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto je ovo mnogo lošije nego kad se dobije krigla i kamen u vugla od „brata“ Srbina, recimo na derbiju zvezda- Partizan?

    0
    0
    Odgovori
  3. I ja sam u soku da udari brat na brata i svoj na svoga stvarno nema smisla. Ma ti Hrvati se i medjusobno napadaju a mi ocekujemo da Srbe ne diraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter