1
Košarka

MUTA U SVOM STILU: Ko je po njemu favorit u Kupu i zašto u Niš nosi samo jedno odelo?

Objavljeno: 13.02.17 u 20:33

Pomoćnik selektora reprezentacije Srbije i trener Dinamika, Miroslav Nikolić, dao je neka svoja očekivanja pred finalni turnir Kupa Radivoja Koraća, a imao je i neke zanimljive opaske u njegovom stilu.

Prva prepreka u Nišu za tim popularnog Mute, biće branilac trofeja ekipa Mega Leksa, a u izjavi za list „Alo“ on je u na sebi svojstven način izneo očekivanja pred ovaj meč.

-U Niš nosim samo jedno odelo! Razlog? Pa čim izgubiš, ideš kući, tako da nema potrebe da ponesem više. -objasnio je Nikolić, a zatim i nastavio u ozbiljnijem tonu. 

-Realno, naše učešće je uspeh samo po sebi. Drago mi je što ćemo imati priliku da se izmerimo sa timovima sa Jadrana. Mega ima mlad tim, ali iskusniji su od nas, to je činjenica. Ti momci imaju mnogo utakmica u nogama, kako u regionalnom takmičenju, tako i u Evropi. Borićemo se. izjavio je iskusni stručnjak.

Budući da je Dinamik mlad klub, Nikolić objašnjava da je njihov osnovni cilj da se predstave u što boljem svetlu, a što se tiče favorita za finale nije imao nikakve dileme.

-Realno je da se „večiti“ bore za trofej. Sve će zavisiti od sastava u kojima će stići na završni turnir. Bez obzira na činjenicu da su crno-beli slavili u poslednjem večitom derbiju, ulogu favorita bih prepustio Zvezdi.- zaključio je Muta.

 

0
0

1 Komentara

  1. Naravno da je u pravu kosarkaski vuk.Zvezda bi i bez bilo koja 2-3 igraca bila favorit,osim recimo da jedan od njih nije Jovic a nisam nesto siguran i da partizan moze sigurno da racuna na finale jer treba Megu da dobije u polufinale,sto nimalo nece biti lako.Manja je razlika u kvalitetu izmedju partizana i Mege nego sto je izmedju Zvezde i partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter