0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ODLAZAK PROPAO U POSLEDNJEM TRENUTKU: Golman Zvezde bio na pragu Lacija

Objavljeno: 12.02.17 u 09:42

Damir Kahriman mogao je da pojača rimski Lacio, ali je poslednje dana propala selidba u Rim. Ipak, moguć je odlazak u Rusiju ili Švajcarsku.

Izgleda da nije kome je rečeno, već kome je suđeno, što se pokazuje na primeru golmana Crvene zvezde, Damira Kahrimana, kom je, zbog toga što ne poseduje pasoš zemlje Evropske unije, propao prelazak u Lacio.

Rimljanima je bio potreban iskusan golman zbog problema sa povredama, a odluka je pala da to bude Kahriman. Ipak, zbog viška stranaca čuvar mreže crveno-belih nije potpisao za „nebeskoplave“ 31. januara, pa je nastavio da traži novi angažman u Rusiji ili Švajcarskoj, pošto se nalazi na meti Ciriha.

On je, dok se tim spremao na Kipru. pokušavao da nađe novi klub pošto nije u konkurenciji za nastavak sezone. Ukoliko ne uspe u potrazi, Kahriman će sačekati leto, kada bi definitivno trebalo da razduži opremu kluba iz Ljutice Bogdana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter