1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNA PRIČA: Kako je stasitom napadaču Partizana zbog bahatosti kluba propao transfer u Romu (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.17 u 00:20

Jedan čovek je posebno skrenuo pažnju navijača kluba iz Humske ove zime.
Rupu koja je nastala ostankom Božinova u Beogradu, Marko Nikolić je na pripremama Partizana popunio Vladimirom Đilasom.

Iako je prekomandovan iz Teleoptika, a ne kupljen, Đilas pokušava da se izbori za mesto u timu crno-belih koji će igrati Superligu.

Malo kome je poznato da je baš ovog fudbalera pre nekoliko godina želela ni manje ni više nego Roma, a evo kako se izjalovio njegov odlazak u Rim:

– U prvom momentu mi je delovalo neozbiljno, ali sam posle razgovora sa predsednikom shvatio da ima istine. Romini agenti dolazili su da gledaju utakmice Jagodine protiv Rada i Vojvodine, ali ne zbog mene. Međutim, na tim mečevima sam bio najbolji na terenu i postigao sam po dva gola. Transfer je propao jer je Jagodina tražila visoko obeštećenje i moja karijera je pošla u drugom pravcu, kazao je Đilas novinarima Monda.

Pomenuti napadač je zadovoljan svojim radom na pripremama vicešampiona Srbije, kao i tretmanom u Partizanu.

– Sjajan je osećaj biti u Partizanu, pogotovo kada ti se ukaže prilika u zrelim fudbalskim godinama. Činjenica da sam u ovom klubu, govori da sam dobro radio u prethodnom periodu. Imao sam sreću da u nekim uvodnim utakmicama postignem golove i otvorim vrata tima. Dobio sam na samopouzdanju, stekao poverenje kod saigrača i stručnog štaba, dovršio je 33-godišnji igrač.

(Izvor: YouTube/Fudbalski klub „Jagodina“)

0
0

1 Komentara

  1. mnogi nasi fudbaleri koji imaju solidnu igru u srbiji,nemogu da se snadju u inostranstvu-sasa ilic ,legenda partizana sasa ilic,a i veliki broj partizanovih,internacionalaca““ nisu uspeli vani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter