2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Bolji smo u ofanzivi nego jesenas, o Ligi šampiona tek nakon titule (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.17 u 18:40

Trener Crvene zvezde izneo je za medije svoje impresije o celokupnim pripremama, ali navodi da sve učinjeno u duelima na Sloveniji i Kipru ne mora da bude realan pokazatelj situacije.

Sef stručnog štaba crveno-belih, Miodrag Božović izrazio je zadovoljstvo načinom na koji su protekle pripreme, kao i uslovima koje su imali na Kipru, međutim navodi da ono glavno tek predstoji.

-Najvežnije da nas je vreme poslužilo, imali smo dobre terene, uradili smo sve što smo planirali, a jedino senku baca povreda Ristića. Inače sve za sada deluje jako korektno, ali ove pripremne utakmice ne moraju ništa da znače i na osnovu njih je jako teško stvoriti realnu sliku stanja ekipe. Prosto neki ovde dolaze manje, neki više spremni, neko je umoran neko odmoran, ali sve u svemu ovo dobro izgleda. Mislim da imamo mnogo više mogućnosti za kombinovanje u timu, pre svega u ofanzivi gde raspolažemo sa znatno više igrača koji mogu nešto da naprave.- izjavio je popularni Grof.

On je takođe dodao da je još jako rano govoriti o Ligi šampiona i da treba osvojiti titulu pre nego što se pažnja usmeri ka Evropi.

Svi pričaju o Ligi šampiona a mi nismo još uvek prvi, kad budemo definitivno prvi odna možemo da pričamo dalje. Ja sam uvek optimista, ali ne bih želeo da judima dajem lažna obećanja i lažne nade sa tom pričom o Evropi, da ne bi ispalo kao prošle godine sa Ludogorecom. Tada su mnogi bili jako razočarani, kao i ja sam i ne bih hteo da nam se to ponovi.- rekao je trener crveno-belih.

Kompletan intervju sa Miodragom Božovićem možete da pogledajte u priloženom videu.

0
0

2 Komentara

  1. Objektivno imamo i dalje najkvalitetniji tim i realno bi bilo očekivati sve pobede do kraja sezone.Doduše,odbrana nam je katastroga,štoperi pogotovo ali vezni red i špicevi su toliko kvalitetni da će to neutralisati,bar za našu ligu i kup.Jedino što bih voleo a teško će se desiti,to je da Ruiza ne vidim nikada u prvoj postavi jer dečko nema pojma i imamo mnogo boljih igrača na toj poziciji od njega a ti se ponašaš kao da si mu stric ili ujak,obezbedio si mu mesto bez obzira koliko je slab.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter