0
Evroliga

Foto: STARSPORT

ZNA ŠTA IH ČEKA U BEOGRADU: Ali, Emir Preldžić će svojim izjavom ‘kupiti’ Delije (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.17 u 14:05

Galatasaraj je sinoć u Evroligi napravio senzaciju pobedivši Barselonu na njenom parketu i time je udaljio miljama od plasmana u Top 8. Turci sada dolaze u Beograd.

Gigant sa Bosfora nema šanse za plasman u drugi krug, ali očito protiv nikoga neće igrati sa belom zastavom. Sledeće gostovanje je Crvena zvezda, srpski šampion kome je to utakmica biti ili ne biti. Plejmejker Galatasaraja Emir Preldžić veruje da će u Beogradu biti sve u redu kako na terenu tako i na tribinama, a Delije je oduševio jednom rečenicom.

EVROLIGA: Kad može Galata što ne bi i Zvezda pobedila Barselonu (VIDEO)

– Nadam se da će sve biti OK, na terenu, a na tribinama znamo kako će biti, to su najbolji navijači u Evropi. Nadam se dobrom meču, jer svaki put smo tamo igrali dobro, nadam se da će tako biti i ovaj put. Možda će Zvezda imati pritisak, mi smo opušteni, možda će tu biti naša šansa. Znam da su izgubili dva meča, ali to je pritisak, oni su mladi momci. Ja se nadam i verujem da će ući u top 5 i da će napraviti zapažen rezultat – istakao je Emir Preldžić za Sportnetvork.

HOTSPORT INTERVJU – ANĐUŠIĆ: Glupo je unositi još više ‘zle krvi’ sa Zvezdom, Partizan volim svim srcem (FOTO) (VIDEO)

Meč Crvene zvezde i Galatasaraja igra se 23. februara u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

(Izvor: YouTube/Sportnetwork)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter