0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠNI ČIN: Vezista Zvezde čeka dolazak Španaca, crveno-belima lepo obeštećenje!

Objavljeno: 11.02.17 u 13:28

Klubovi tokom naredne nedelje treba da posle dogovora utanače transfer.

Svakim danom je Mihajlo Ristić (22) sve bliži Espanjolu, koji mu je poslao uslove i kako je HotSport najavio za četiri godine igranja u Kataloniji igraču treba da pripadne dva miliona evra plus bonusi. Ipak, klubovi još nisu utanačili visinu obeštećenja i taj verovatno završni čin čeka završne pregovore u Beogradu.

ZVEZDA ‘PRONAŠLA’ NOVAC ZA ŽIVOT: Jedan igrač je prodat u Španiju, odlazak tek u junu…

– Španci već mesec dana rade na dovođenju Ristića, a od starta je opcija da igrač bude u Espanjolu od leta. Preliminarno je igrač dobio uslove, ali pokušaćemo da mu malo povećamo platu, što ne treba da bude problem. Sledi sastanak predstavnika dva kluba i posao je gotov, kada se potpiše. Za sada ide u željenom pravcu – rekli su za HotSport iz menadžerske agencije, koja zastupa Ristića.

Ukoliko sve bude utanačeno crveno-beli će dobiti za obeštećenje, oko 2,2 miliona evra od čega pola čim se sklopi aranzman, a ostatak u junu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter