5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEŠKE REČI: Parker lajkovao sliku Vuleta, a onda nastala opšta svađa se Delijom (FOTO)

Objavljeno: 11.02.17 u 16:18

Džouša Parker napustio je Srbiju, ali i dalje ne prestaje da bude interesantan domaćim medijima zbog svakodnenvih skandala gde god igrao.

Tako je reprezentativac Antigve i Barbude u razgovoru za britanske medije istakao kako su mu dok je igrao u Zvezdi navijači pretili smrću. Naravno, to je dovelo do negodovanja u Srbiji, a sinoć i do velike savđe između napadača i jednog navijača našeg najtrofejnijeg kluba.

JAVIO SE DŽOŠUA PARKER: Pretili su mi smrću dok sam igrao u Zvezdi (VIDEO)

Naime, Parker je ‘lajkovao’ sliku Vukašina Jovanovića okačenu na Instagramu gde mladi defanzivac juri Edisona Kavanija. Parker je prokomentarisao ‘brat moj’, a onda je krenula svađa sa jednim od navijača Crvene zvezde.

parker

0
0

5 Komentara

  1. KANAL..IZACIJA SRB. je u toku, na moju OGROMNU ZALOST, samo, ubedjen sad tj. siguran sam da ce kratko trajati, zarad spasenja Srpskog roda !!! STOP „GANIZACIJI SRBIJE !!!
    STA JE „GANI, PARKKKEROVO IZNOSENJE ISTINE, KAO I DZONIJEVO-BOLIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. KANAL..IZACIJA SRB. je u toku, na moju OGROMNU ZALOST, samo, ubedjen sad tj. siguran sam da ce kratko trajati, zarad spasenja Srpskog roda !!! STOP „GANIZACIJI SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter