0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Subota je dan za fudbal, poslastica dana duel na ‘Enfildu’

Objavljeno: 11.02.17 u 08:46

Kao i uvek vikend nam donosi bogat sportski program, sa akcentom na fudbalu gde ćemo imati prilike da vidimo nekoliko vrlo zanimljivih duela.

Program počinjemo sa španskom Primerom, gde će subotnji progrem otvoriti Betis i Valensija, od 13h na televiziji Sport klub. Pola sata kasnije, na istom programu, startovaće i duel Premijer lige imeđu Arsenala i Hal sitija, gde čekamo da vidimo debi Luke Milivojevića.

Na Sport klubu ćemo takođe moći da pogledamo još jedan duel španske lige, u kojem se sastaju Alaves i Barselona, sa početkom od 16:15h, dok će glavni događaj dana biti meč na Enfildu, u kojem Liverpul od 18:30h dočekuje Totenhem, dok će u isto vreme početi i duel Bilbaa i Deportiva iz La Korunje.

Što se tiče televizije Eurosport, tu ćemo mogi da vidimo dva duela nemačke Bundeslige u kojima će se najpre od 15:30 sastati Ingloštat i minhenski Bajern, dok će tri sata kasnije snage odmeriti Šalke i Herta.

Na kanalima Arena sporta, tu ćemo pre svega moći da vidimo duel italijanske Serija A, između Fiorentine i Udinezea koji startuje od 20:45h. Takođe na istom programu moći ćete da pratite i utakmice fransuske Lige jedan, pre svih duel između Monaka i Meca (20h), a tu su i mečevi košarkaške ABA lige u kojima se sastaju Budućnost i Karpoš, odnosno FMP i Olimpija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter