1
Košarka

ŠALJIVDŽIJA JOKIĆ: Srpski košarkaš Amerikancima otkrio razlog dobre igre, a posebno ih je zaprepastio odgovorom na jedno pitanje (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.17 u 12:30

Nakon utakmice u kojoj je postavio rekord karijere, Nikola Jokić održao jedan vrlo zanimljiv intervju kojim je zasmejao, ali i šokirao američke novinare.

Mlada zvezda Denver Nagetsa prikazala je sinoć novu impresivnu partiju, ubacivši Niksima na njihovom parketu neverovatnih 40 poena, a nakon meča „Džoker“ je novinarima otkrio uzrok onakve dominacije.

NEBO JE GRANICA: Medison Skver Garden video Jokićevu dominaciju i ulazak u klub 40! (VIDEO)

-Veče pre utakmice bio sam u jednom srpskom restoranu u Njujorku i imao jedan jako dobar obrok. Možda je to razlog ovakve moje partije.- šaljivo je konstatovao Jokić.

Izvor: Youtube/NBA TOP VIDEOS JR

Na pitanje koliko timu znači ova pobeda mladi Somborac je odgovorio: -Za nas nema lakih utakmica, svaki meč nam je podjednako važan i svaki trijumf raduje, pogotovo oni na gostovanjima. Posebno je značajno što je ova pobeda došla nakon jednog teškog poraza u Atlanti, pa tako još više dobija na značaju.

Amerikance je posebno zaintrigirala slika Jokića na hipodromu, koja se poslednjih dana pojavila u medijima pa su ga upitali da li je možda bio na jahanju u Central parku, na šta je naš reprezentativac dao negetivan odgovor. Međutim na pitanje kada je nastala pomenuta fotografija, predstavnici medija su dobili odgovor koji ih je najblaže rečeno zaprepastio.

-Ova slika je nastala pre četiri, možda pet godina- konstatovao je naš košarkaš i ostavio pripadnike sedme sile u šoku.

0
0

1 Komentara

  1. Slika je napravljena na subotičkom hipodromu. Ako Amerikanci pitaju šta je to hipodrom, gde je Subotica, šta je to konj, kako se konj zove, zašto „Joker“ sedi, hipodrom stoji u mestu a samo konj trči onda možemoi to da im objasnimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter