7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POD PRITISKOM: Aleksandar Džikić obradovao Grobare pred važan meč sa Cedevitom!

Objavljeno: 11.02.17 u 17:27

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova igraju veoma važnu utakmicu protiv Cedevite u Zagrebu u okviru 22. kola ABA j.t.d. lige.

Partizan protiv Cedevite sutra igra izuzetno važan meč koji će sasvim sigurno uticati na krajnji ishod tabele regionalne ABA j.t.d. lige.

Možda će čak i usmeriti sezonu za te dve ekipe, a utakmicu je trener srpskog tima Aleksandar Džikić kratko prokomentarisao i najavio bolje dane kada se radi o ‘crno-beloj bolnici’.

– Utakmica sa Cedevitom je važna za oba protivnika, što znači da će oba tima igrati sa dodatnim pritiskom. Mi ćemo biti u kompletnijem sastavu nego na prošlim utakmicama – poručio je Džikić.

To bi trebalo da znači da će zaigrati i Novica Veličković i Džamont Gordon, koji su propustili duel FIBA Lige šampiona protiv PAOK-a u Solunu.

ŠALJIVDŽIJA JOKIĆ: Srpski košarkaš Amerikancima otkrio razlog dobre igre, a posebno ih je zaprepastio odgovorom na jedno pitanje (VIDEO)

Plejmejker Partizana, Branislav Ratkovica, svestan je važnosti sutrašnjeg duela.

– Ne samo sutra, već u svakom meču do kraja regularnog dela lige moramo biti na maksimalnom nivou, jer će borba za što bolju poziciju pred početak plej ofa biti neizvesna do kraja – istakao je Ratkovica.

0
0

7 Komentara

    • Sponzor vam je drzava,kao sto je uvek i bila.Do juce ste psovali i prozivali Vucica,pricali kako bi vise voleli da vam se ugasi klub nego da vam on pomogne ali nesto ste se ucutali u zadnje vreme,kako vam je nabacio jos nekoliko drzavnih sponzora.Toliko o obrazu.

      0
      0
      Odgovori
      • Verovatno je tvoja od papira,ako je uopste imas.Evo ti sada rezultat utakmice pa placi,kad se ne razumes u kosarku.Lepo sam napisao da je to najrealnije,jer je Cedevita puno kvalitetniji tim,kao i Buducnost.Sada ste na mestu koje vam realno i pripada ali imate sanse za trece mesto pod uslovom da Zvezda ne pusti Buducnost u zadnjem kolu,kao sto je vas pustila.Ako nastavite da je olajavate,moze se i to desiti,pa da vas pocisti uu polufinale kao metlom.

        0
        0
        Odgovori
      • Anonimni,jesi li ti Milan Tarot licno?Sta ti se jos javilo u tvom pomucenom mozgu?Slusaj sta ti kaze covek,koji se razume u kosarku a ne po sistemu,sta je babi milo,to joj se i snilo.Ovo je bilo toliko ocekivano,da je samo laik mogao da ocekuje drugaciji ishod.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter