1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Bez trojice protiv Cibone, pobeda je imperativ!

Objavljeno: 11.02.17 u 15:09

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 17 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić“ dočekuju petoplasiranu ekipu u ABA ligi Cibonu.

Trener Dejan Radonjić i prvotimac Ognjen Kuzmić izneli su očekivanja pred meč i obojica pomenuli kadrovske probleme koji su i dalje prisutni u taboru crveno-belih.

Crveno-beli su u Zagrebu slavili ubedljivo 91:70 u jednoj od najboljih utakmica koje su odigrali u regionalnoj ligi ove sezone i to nakon trodnevnog putešestvija i mučenja po aerodromima u Kazanju i Moskvi.

ZNA ŠTA IH ČEKA U BEOGRADU: Ali, Emir Preldžić će svojim izjavom ‘kupiti’ Delije (VIDEO)

Ova puta duel sa zagrepčanima dolazi u trenutku kada trener Dejan Radonjić ima velikih problema sa povredama igrača i ogromnim umorom koji je prouzrokovan non-stop igranjem u Evroligi i ABA ligi. Zato je pred ovaj meč neizvestan nastup nekolicine prvotimaca koji osećaju posledice povreda ili se postepeno vraćaju u trenažni proces:

– Očekuje nas nova utakmica u regionalnoj ABA ligi pred našim navijačima, protiv Cibone. Ponovo se nalazimo u vrlo intenzivnom ritmu utakmica, gde nas nakon ovog meča, očekuje i gostovanje u Skoplju, pa pravo iz Makedonije se selimo na Kup. Na predstojećoj utakmici sa Cibonom neizvestan je nastup Stefana Jovića i Ognjena Dobrića, dok sigurno neće nastupiti Nemanja Dangubić. Međutim, na ove sada već standardne probleme trudićemo se da izborimo novu pobedu pred našim pristalicama i navijačima – rekao je u najavi ove utakmice trener crveno-belih Dejan Radonjić.

VELIKO PITANJE: U kom će sastavu Crvena zvezda na Kup Radivoja Koraća?

– Sledi novi duel u regionalnom takmičenju sa Cibonom, ekipu koju dobro poznajemo, ali imamo i dosta kadrovskih problema. Međutim, bez obzira na sve probleme, želimo nove bodove u nedelju popodne pred put u Skoplje i kasniji odlazak na kup završnicu u Nišu – istako je Ognjen Kuzmić.

Ekipa Crvene zvezde mts će nakon utakmice koja se igra u dvorani „Aleksandar NIkolić“ odmah krenuti put Skoplja, gde ih već u utorak očekuje premijerni meč 23.kola regionalnog takmičenja protiv ekipe „Karpoša“ (obaveze crveno-belih u Evroligi).

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter