3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIČKI NIŠ: Zvezdo, tako ne može ni na pijaci!

Objavljeno: 10.02.17 u 19:31

Strasti na relaciji Radnički Niš – Crvena zvezda se i dalje ne stišavaju. Iako je nedavno Ivica Tončev naveo da se radi o dva bratska kluba. Čini se da će priča Nišlija i Crvene zvezde ličiti na priču o Kainu i Avelju.

Nemušti jezik na relaciji Niš – Beograd ulazi u treći dan. Priču o tome koji sud ima ingerencije nad sporom između dva kluba ironično, bez trunke odgovornosti, Terzić prebacuje u Niš. Čelnici Radničkog ne ostaju mu dužni i ponovo jasno i glasno poručuju „poštujte ugovor“.

APEL RADNIČKOG: Zvezdo ne pravi se naivna, daj nam naš novac (FOTO)

– Umesto da razgovaramo o tome da Zvezda ispuni svoje obaveze koje je preuzela potpisivanjem ugovora, mi raspravljamo o nečijem proročanstvu kako će ko da odlučuje o sporu između dva kluba. Ta odluka je na institucijama FSS. Ne smemo dozvoliti da neki od fudbala prave pijacu. Mada je i pijaca bolja od ovoga, jer kada odeš da kupiš nešto, poneseš novac. Zvezda je, sada se saznalo, kupovala igrače bez novca, odnosno sva pojačanja je dovela na račun stare slave i dugogodišnjeg prijateljstva, kaže potpredsednik Radničkog Dejan Propadalo.

‘BOAĆIGOL’: Pogledajte svih šest pogodaka ubedljive Zvezde (VIDEO)

Od dopisnika iz Niša – Aleksandar Ilić

0
0

3 Komentara

  1. Moze,nije im prvi put! Dok je Vucica,Kokeze,Ofkana…mogu da kradu i muljaju do mile volje. Pa zbog njih je Uzice ispalo iz lige. Zbog njih je Ofk ispao. Pre neku godinu i Rad,Kragujevac…ko se usudi da im trazi pare, cao!

    0
    0
    Odgovori
  2. E ne kukumavcite vise.Ovamo najavljujete bombasticna pojacanja,pa dosao novi sef-gazda.I onda kada treba sve to da se plati onda odmah potrazivanja.Bez brige dobicete svoje sledovanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter