0
Košarka

NBA: Noć bez Srba, novi tripl-dabl Vestbruka i sjajna partija malenog Tomasa (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.17 u 09:05

Noćas je odigrano pet mečeva u NBA ligi.
Oklahoma je na svom parketu uspela da dođe do pobede protiv Klivlenda koji je u momentima imao prednost, ali je u većem delu meča vodio domaći tim. Prva razllika je bila na strani Kavalirsa, koja nije trajala dugo, da bi u velikom procentu ostatka meča Tanderi vodili, ali ni u jednom momentu ubedljivo da otpor slome i pre kraja meča. Najveća razlika je u finišu iznosila plus 12, ali je Klivlend uspeo da smanji i na kraju meča ostane na zaostatku od devet poena. Glavni akter ovog meča je naravno bio Rasel Vestbruk sa 29 poena, 12 skokova i 11 asistencija, koji je tako zabeležio svoj 26. tripl-dabl ove sezone. Viktor Oladipo je imao 26 poena, a Stiven Adams 20, dok je Kajri Irving ubacio 28 na drugoj strani, a Lebron ‘samo’ 18.

(Izvor: YouTube/Ximo Pierto Final)

Portland Trejlblejzersi su prokockali veliko vodstvo protiv Bostona, a čovek odluke bio je Ajzea Tomas. Posle nekoliko uvodnih minuta je Portland poveo na ovom meču i ta prednost je trajala tokom svih ostalih minuta unutar prvih 24. Odmah nakon pauze sledi pad u igri domaćeg tima. Iako su samo nekoliko minuta ranije imali plus od 17 poena, Seltiksi sustižu Portland i preokreću. Trejlblejzersi se nisu predavali, te su ponovo uspeli da dođu do prednosti, ali je opet usledio preokret nakon kojeg je do kraja meča isključivo vodio Boston. Od 34 poena koliko je ukupno ubacio Ajzea Tomas, 15 je postigao u poslednjem kvartalu, klučnom za trijumf. Markus Smart ga je pratio sa 18 poena, u poraženom taboru je Lilard imao 28, Aminu 26, a Si Džej Mekalum 20.

(Izvor: YouTube/Ximo Pierto Final)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

REZULTATI:

Šarlot – Hjuston 95:107

Orlando – Filadelfija 111:112

Oklahoma – Klivlend 118:109

Dalas – Juta 112:105

Portland – Boston 111:120

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter