4
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

HOTSPORT SAZNAJE: Brazilac u Crvenoj zvezdi, saigrače čeka u Beogradu (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.17 u 11:08

Novi igrač Zvezde će verovatno trenirati sa omladincima do povratka ekipe sa Kipra.
Dug put iz Brazila je ostavio traga, tako da je Mateusu Viveirosu bio potreban kratak odmor pre lekarskih pregleda i očekuje se da će danas potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom na četiri i po godine.

Bivši kadetski reprezentativac Brazila i igrač Sao Paula neće ići na Kipar već će najverovatnije odraditi nekoliko treninga sa omladinskim timom, koji predvodi trener Jovan Stanković.

SAMBA NA MARAKANI: Mladi reprezentativac Brazila stiže u Zvezdu! (VIDEO)

Mladi defanzivac će se priključiti ekipi u završnici priprema pred nastavak sezone, a Brazilac je doveden da nasledi Marka Petkovića, kome ugovor ističe u junu i svakako da želi da se oproba u Evropi.

Zvezdu su ove zime već pojačali Milijaš, Boaći, Frimpong, Vujaklija, Pavkov, Senić i Milić.

(Izvor: YouTube/A.R.F. SPORTS)

0
0

4 Komentara

  1. Gledajući klip sa njegovim igrama,mislim da bi odmah mogao da uskoči umesto Petkovića i da bude najbolji desni bek u ligi a i šire.Sa tehnikom,koju on poseduje,ne igra se desni bek,već vezni igrač.Na njemu i Boaćiju,Zvezda može mnogo da zaradi,samo da ih što pre otkupi.Ako nema para,prodati netalentovanog Ruiza i uložiti u ovu dvojicu jer će se višesrtuko isplatiti.Na leto će morato ponovo da se traže štoperi jer je neverovatno da već godinu dana ne možemo naći jednog bar solidnog.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema sta, „odlican’ skauting i rad sa mladim narastajem, ALI VAN Srbije, SVE ‘pohvale’ sportskom sektoru s’cmarakane za „RAZVOJ“ SRPSKOG FUDBALA sto ova cinjenica nepobitno govoriii i dokazujee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter