8
Domaći fudbal

‘SKOCKAN SASTAV’: Božović prelomio, evo ko otpada iz prvog tima…

Objavljeno: 09.02.17 u 10:49

Luka Adžić i Uroš Račić ostaju u ekipi, a ostali mladi igrači se vraćaju u omladinski pogon, a pojedinci odlaze na pozajmice.

Za drugi deo sezone nije potrebno mnogo igrača, a sastav Crvene zvezde je skockan i trener Miodrag Bozović je prelomio ko će biti licenciran u trci za duplu krunu. Kako saznaje HotSport, spisak će šef sturčnog štaba crveno-belih obelodaniti posle povratka iz Pafosa. Za sada je poznato da će u ekipi od mlađih igrača ostati Luka Adžić i Uroš Račić i možda još jedno ime, a da se ostali igrači vraćaju u omladinski pogon da pokušaju da osvoje titulu i izbore plasman u UEFA Ligu šampiona za mlade.

HOTSPORT SAZNAJE: Radnički tužio Zvezdu posle samo mesec dana!

Mladi golman Stanković nastavlja misiju u Grafičaru na dvojnoj registraciji. Jasno je da su neki imali malu minutažu na Kipru, a njihov status treba da bude rešen odlaskom na pozajmice, ako bude zaintresovanih klubova. Prelazni rok taraje do 17. februara, a dan kasnije startuje prolećni deo sezone.

SUPIĆEVE MUKE: Kako samo rešeta Boaći (VIDEO)

0
0

8 Komentara

  1. Zašto niko nije obratio pažnju na Pankova,štopera u Rusiji,koji nije u prvom planu svog tima a inače je odličan igrač i član zlatnih orlića.Dečko je igrao u Voši ali je deklarisani zvezdaš i sada hoće Čuka da ga uzme na pozajmicu.Tvrdim da je ubedljivo najbolji od svih štopera koje sada imamo u timu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdu gledam evo skoro 40 godina i kao navijač imam pravo na drugačije mišljenje od menadžmenta Zvezde, jer Zvezda ostaje a menadžmenti prolaze! Loše je odrađen prelazni rok! Dovedeni su fudbaleri sumnjivog kvaliteta, iz Afrike (Frimpong, rezervista u Napretku i neki Boaće, rezervista sa tribina nekog talijanskog drugoligaša) plus Milijaš, rezervista u nekom kineskom drugoligašu. Dovoljno je da znamo koliko Milijaš ima godina, koliko je brz, koliko trči i koliko je borben. Ovim fudbalerima su obezbeđena mesta! Osim njih još su mesta obezbeđena za sporog i nepouzdanog Lukovića, Kangu, Ruiza, definitivno fudbalere koji ne prave razliku na terenu jer to nisu ničim dokazali. Zvezda treba na proleće da uigrava tim za letnje kvalifikacije za Evropu. O tome menadžment ne razmišlja. Valjda neće ovih šest igrača igrati na leto?! Kakva pogubna vizija! Setite se Ludogoreca i Sasuola. Ostali su svi spori igrači a sada je tu i Milijaš?! Nije doveden ni jedan centarhalf (ne računajući rezervistu Frimponga) i desni bek. Naša „B“ reprezentacija je igrala nedavno u Americi. Zar niko iz odbrane te reprezentacije nije mogao doći u Zvezdu? Ako je ovaj menadžment nemoćan, doći će drugi koji će moći!

    0
    0
    Odgovori
  3. „SKOCKAN“..DA, DA, S’KOCKICAMA U CRVENO I BELOJ BOJI SA LOGOM IDEe KOJI IM NA KOCKASTOM DRESU PONOSNO STOJIII .!. XXAAXXAA .!. A i Radnicki je takodje ‘ucestvovao’ u skockavanju tima s’cmarakane…..made NE svojom ‘voljom’……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
      • Svaka chast, napredujesh, za razliku od ovog iznad tebe, koji na svaku vest napishe „Mrsh u r,,,“, tvoj pisani arsenal je sve jachi i ‘ubojitiji’, VIDAN je moj uticaj na tebe i josh par pantera, ishcupacu vas iz crvenih kandzi zla i jude koji vas je ‘zaveo’ i poveo na stranputicu predgradja i amorala, da ne kazem-sekte .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
  4. Opet iznad svega glup naslov,sto vise i ne cudi…od sastava ni pomen.Zvezda bi trebala da igra u sledecem sastavu,gledajuci pripremne utakmice i ono iz jesenjeg dela.Manojlovic-Petkovic,Le Talek,Fripong,Andjelkovic-Donald,Kanga,Milic(Srnic),Plavsic-Vujaklija,Boaci.Naravno ako se odluci da igra sa 4-4-2 ali nisam bas siguran da ce to da uradi,pogotovo nece u derbiju jer tada ce igrati samo sa Boacijem u spicu.U tom slucaju da Le Talek predje u vezni red a da na njegovo mesto stavi Rendulica,da fizicki parira onom sifonjeru Tavambi,ako ga uopste i budu pustali da igra kod komsija posto covek nema pojma.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter