4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVI PEH: Širi se ‘bolnica’ pred gostovanje u Zagrebu, Džikić u problemu

Objavljeno: 09.02.17 u 12:14

Partizan je preskočio teško gostovanje u Solunu, ali mu je sinoćna utakmica zadala probleme pred mnogo važniji meč sa Cedevitom u 22. kolu ABA lige.

Maler za malerom. Partizan nikako da bude u kompletnom sastavu. Novica Veličković, i Džamont Gordon nisu igrali protiv PAOK-a zbog povreda, a da li će putovati u Zagreb i dalje je pod znakom pitanja.

CRNO-BELI KOLAŽ: Evo kako se sinoć navijalo u Solunu (VIDEO)

Da situacija po Aleksandra Džikića bude gora povredio se i mladi Kenan Karahodžić. On je sinoć u duelu sa PAOK-om dobio po licu od Teda Mekfedena. Sada je i on pod znakom pitanja pred meč koji bi mogao da odluči ko će sa drugog mesta u plej-of ABA lige.

0
0

4 Komentara

  1. Robinson je igrao protiv PAOK-a. Karahodzic, nema neku minutazu, pa stoga nije ni neki peh njegovo odsustvo. Gordno tej pocinje da dobija ozbiljnu minutazu, tako da isto vazi i za njega. Novica je novica, pravi kapiten i borac na terenu. Njegovo odsustvo je bas veliki nedostatak, al’ nek’ on zaigra protiv PAOK-a 22og i bice super.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bitno je da budemo svi zdravi za plej of Aba Ljige i da se vratimo na prirodno nam mesto-EL, a kk frankenstajna posaljemo ponovo, zauvekkk, tamo gde i pripada-RAKKKUUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Dule Vujoshevic je vama iskopao raku vec, i to ste vi kopali, valjda se zbog toga i zovete tako kako se zovete-rakari!!! A Coki je tu sad samo da zatrpava

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter