0
Ostali sportovi

NAVA ISPUNIO NORMU ZA EP: Nema reči kojima bih opisao ovu sreću!

Objavljeno: 09.02.17 u 13:50

Srpski atletičar Goran Nava ispunio je normu za trku na 1.500 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, gde želi da završi karijeru, saopštio je danas Atletski savez Srbije.

Nava je na međunarodnom mitingu u Španiji ostvario rezultat od 3:43,34 minuta, zauzeo peto mesto u trci 16 atletičara i ostvario normu za Evropsko prvenstvo. Norma na 1.500 metara je 3:44 minuta.

– Nema reči kojima bih mogao da opišem sreću. Kao atletičar i kao reprezentativac Srbije uradio sam sve što sam mogao. Ovo će biti moje osmo Evropsko prvenstvo u dvorani, ali biće posebno, jer želim da završim karijeru u Beogradu. Na takmičenju ne znam šta će biti, sada uživam u tome što sam uspeo da ispunim normu, jer to mi je bio cilj – rekao je Nava, navodi se u saopštenju.

Evropsko dvoransko prvenstvo održaće se od 3. do 5. marta u Beogradskoj areni.

– Uskoro ću napuniti 36 godina i moram da budem realan i da kažem da će biti teško. Verujem da će u Beograd doći mnogo ljudi i da ćemo se takmičiti pred punom Arenom. Moja trka je u petak 3. marta, vidimo se – rekao je Nava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter