7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

FOTO-UBOD: Rukovanje i osmesi Milorada Vučelića i Zvezdana Terzića, Kokeza spojio tri beogradska kluba (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.17 u 09:49

Sinoć je na Kipru organizovana svečena večera na kojoj su razgovarali prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza, kao i čelnici Partizana, Crvene zvezde i Čukaričkog.

Reči je bilo o srpskom fudbalu, kako dalje, da li menjati sistem talmičenja, to jest da li krenuti sa najavljenom ligom ‘B’ timova. Sve je prošlo u dobrom raspoloženju o čemu govore osmesi svih gostiju, a najviše raduju dobri odnosi čelnika Crvene zvezde i Partizana. Kako je to bilo na Kipru pogledajte u izveštaju Partizan TV-a i galeriji FK Partizan.

(Izvor: YouTube/DanasConferences)

0
0

7 Komentara

  1. Volim ove grobare sto znaju da nece igrati evropu a direktor za lazi i obmane ih tovari.I gde je Vazura na poslovnom sastanku sa Veljom Nevoljom

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije loše što se sastaju i razgovaraju.Nekako ovo „svečana“večera mi nije prikladno.Možda više „tajna“večera.Likove ne mogu da komentarišem zbog izostanka najvećeg među njima Ćokija , ipak ono njegovo „dr“ je vanzemaljsko.Pravu večeru za njih treba da organizuje država u istom bezbednom prostoru uz odgovarajuće društvene igre pa da poreznici znaju da su naše pare namenski i korisno potrošene.Svima njima nije mesto na Kipru a,za razgovore bi valjda trebalo de se uključe svi klubovi i da razgovaraju u Staroj Pazovi uz kafu i sok.

    0
    0
    Odgovori
  3. Glavno da je njima sve svecano…. a kuci dugova koliko hoces, u zemunelu se duguje par plata, Radnicki Niš nije dobio ni dinara, ni jedni ni drugi nemaju ni par metara zavoja, flastera…… a pogotovo oni treci

    0
    0
    Odgovori
  4. Vucela, odmah, pod hitno na dezinfenkciju i deratizaciju posle tvorzicevog ‘ruKo-ljuba’, znas , nije bezbedno, a ni HIGIJENSKIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter