2
Košarka

BAŠ VOLE VISOKE SRBE: Koprivica i Marjanović zapeli za oko NBA skauta! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.17 u 18:04

Nju Orleans će od 17. do 19. februara biti domaćin NBA kampa, pod nazivom „Košarka bez granica“ a koji okuplja najveće talente sveta.

Među 40 igrača koji će se okupiti u gradu džeza, naćić se i dvojica srpskih košarkaša a u pitanju su Balša Koprivica i Andrija Marjanović.

Šesnaestogodišnji Balša (214) je sin člana Partizanove znatne generacije iz Istanbula, Slaviše Koprivice, a trenutno nastupa za univerzitet Florida.

Izvor: Youtube/Ballislife Midwest

Osim visine karakterišu ga i veoma visoke motoričke sposobnosti, kao i dobar šut i NBA skauti mu već predviđaju blistavu karijeru, poredeći ga sa mladom zvezdom Timbervulfsa, Karlom Entonijem Taunsom. Predviđa mu se da će na draftu 2019. godine biti izabran u prvih deset pikova.

-Teško da postoje igrači koji poseduju takvu visinu, talenat i veštinu kao Balša, posebno ne u tim godinama.- stoji u jednom od skauting izveštaja.

Drugi momak koji je zapao za oko Amerikancima je Andrija Marjanović (202), koji trenutno nastupa za mladi tim Barselone. Ovaj osamnaestogodišnjak igra na pozicijama beka i niskog krila, a takođe mu se predviđa svetla budućnost.

Izvor: Youtube/Branislav Šormaz

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter