3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PUNO EMOCIJA: Džikić – Nikada se nisam osećao ovako, Hečer – nisam planirao 27 poena (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 08.02.17 u 23:45

Crno-beli su uspešno okončali gostovanje u Solunu.
Partizan je pokazao zube u prvom meču plejofa Lige šampiona i porazio PAOK rezultatom 76:74.

Najbolji je u pobedi svog tima sa 27 poena bio Vil Hečer, koji je pre Partizana nosio dres baš ekipe koja je poražena u ovoj utakmici.

FIBA LŠ: Vil ‘Majstor’ Hečer – crno-beli su slavili, beogradski! (VIDEO) (FOTO)

– Sjajno je što sam postigao 27 poena ali se tome nisam nadao. Uzimao sam šanse koje su mi se stvarale. Ovo je bila vrlo čudna utakmica, u ključnim trenucima smo mnogo grešili. U Beogradu ćemo morati da budemo koncentrisaniji. Bio sam u PAOK-u ali sam sada Partizanov i jedino me zanima da moj tim pobeđuje, rekao je Amerikanac.

PARTIZAN-LUDWIGSBURG__8

Dvocifren učinak je imao i Stefan Birčević koji je uz Marinkovića i Ratkovicu poenterski pratio Hečera u trijumfu.

– Imali smo greške u odbrani i napadu, počevši od mene. Dosta bolje igraju kod kuće ali smo morali da pobedimo ubedljivije. Nećemo sigurno da se opustimo u Beogradu, dodao je Birčević.

BRAĆA PRE SVEGA: Partizan se zahvalio PAOK-u, sledi ‘epizoda’ u Beogradu (VIDEO)

Pred novinare je stao i ‘dirigent’ crno-belih, Aleksandar Džikić koji se specijalno zahvalio PAOK-u koji je fenomenalno ugostio njegov tim i izašao mu u susret za sve što je traženo.

– Ovo je moja 26. sezona kao trenera i nikada se nisam osećao ovako. Nikada nisam iskusio nešto slično. Borimo se na terenu i svi želimo da pobedimo, ali momci na tribinama se očigledno vole. Pre utakmice smo hteli da budemo koncentrisani, mislimo na stvari koje želimo da uradimo, a onda prepoznate pesme, nisu na srpskom, nego na grčkom i pomislite ‘vau, ovo zbunjuje’. Verujem da moj tim može da igra bolje, ali i da PAOK može bolje. Oba tima su igrala ovu utakmicu posle velikih pobeda pre nekoliko dana. Pretpostavljam da je bilo teško biti na vrhuncu emotivnih i fizičkih sposobnosti, rekao je Džikić.

Revanš meč igraće se 22. februara od 18 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

(Izvor: YouTube/Poznavalac)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter