0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČETVRTA PROVERA: Čukarički remizirao sa Uralom

Objavljeno: 08.02.17 u 17:52

Čukarički je u četvrtoj kontrolnoj utakmici na pripremama na Kipru odigrao nerešeno protiv Urala iz Rusije. Pogodak za naš tim postigao je Jevtić u 45, a ruska ekipa je izjednačila na početku drugog poluvremena golom Ilina u 47. minutu.

Čukarički je dobro ušao u utakmicu i u 16. minutu prvu šansu nije iskoristio Zorić pošto je lopta prešla gol. Ubrzo je pokušao Bojić, nažalost neprecizno. Ural je u 41. minutu imao najbolju šansu preko Pavljučenka, ali je glavom šutirao tik pored gola.

U poslednjem minutu prvog dela srpska ekipa je golom krunisala dobru igru. Đorđe Bašanović je spretno prošao po levoj strani i centrirao do Jevtića za 1:0.

Međutim, na samom početku drugog poluvremena ruska ekipa je izjednačila posle dobro izvedenog kornera sa desne strane, lopta je preletela sve igrače u šesnaestercu Čukaričkog i stigla do Ilina na drugoj stativi kome nije bilo teško da sa nekoliko metara smesti loptu u mrežu – 1:1.

Nenad Lalatović je u 60. minutu uveo u igru Docića pošto se povredio Zorić, a do kraja utakmice šanse su imali još Srnić, Bojić i Docić.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evo i sastava:

ČUKARIČKI: Petrić, P. Jovanović, Bašanović, Mašović, Đurić, Kajević, Bojić, Zorić, Srnić, Obradović, Jevtić. Igrali su još: Docić, Šarić.

URAL: Zabolotni, Balažic, Dinga, Dansev, Pavljučenko, Lungu, Kulakov, Dmitrov, Ilin, Lomakin, Emeljanov. Igrali su još: Fidler, Korobov.

[/stextbox]

U petak, 10. februara Čukarički igra poslednji meč na Kipru protiv rumunske Olimpije, a dan kasnije ekipa se vraća u Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter