0
Evropske lige

MC DRENTE I DI DŽEJ SISE: Dosta je bilo fudbala, bacaju se šou biznis (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.17 u 20:15

Nekadašnji reprezentativac Francuske odlučio je da se nakon fudalske karijere posveti šou biznisu i modi. Sličnim putem kreće i Holanđanin Rojston Drente.

Nekadašnji fudbaler Liverpula i Marseja lomio se ovih dana oko toga da li da se posle godinu dana pauze ponovo vrati fudbalu, ali je nakon nekoliko treninga sa matičnim Okserom odlučio da je fudbalsko poglavlje u njegovom životu završeno.

Francuz je odlučio da će se umesto fudbalu sada posveti muzičkoj karijeri, kao di džej ali i da uđe u svet mode i razvije svoju robnu marku.

-Voleo sam karijeru fudbalera, to je bio moj život. Hteo sam da nastavim da igram, ali moram da priznam da je došao kraj. Sada ću se posvetiti karijeri di-džeja i producenta, kao razvijanju modnog brenda sa mojim imenom.- rekao je Sise za Jahu sport.

Sličnim putem je krenuo i Rojston Drente, nekadašnja velika nada holandskog fudbala i Real Madrida, koji se takođe baca u svet muzike i već je snimio rep pesmu.

 

 

#afrohouse

A video posted by Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter