4
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

VANREDNA SKUPŠTINA: Menja se statut Crvene zvezde, saznaće si i koliki je trenutno dug

Objavljeno: 07.02.17 u 19:49

Jedna od glavnih tačaka biće usvajanje finansijskog izveštaja za 2016. godinu, fanovi će najverovatnije saznati i stanje duga.

Predsednik Skupštine Fudbalskog kluba Crvena zvezda Ratomir Dujković zakazao je vandrednu sednicu najvišeg tela kluba za nedelju od (12.00) časova. Na dnevnom redu crveno-belih poslanika je nekoliko tačaka, a jedna od bitnijih je promena Statuta i usklađivanje sa Zakonom o sportu.

Članovim je poslat celokupan materijal, a uprava sprema i završni racun poslovanja u 2016. godini, koji treba da se usvoji. Kako HotSport saznaje drugu kalendarsku godinu za redom Crvena zvezda je završila u plusu. Prihodi su bili veći od troškova, a jasno je da budžet iznosi od osam do deset miliona evra.

0
0

4 Komentara

  1. Napokon da i mi vratimo sto nam je grobarska vlast u prethodnih deset godina nametnula i satanizovala uz pomoc drzave….Projekat Partizan je zaustavljen pa neka sada oseti kako je bilo nama…Doduse nisu hapseni celnici kao nama ali sistematski je zvezda unistavana kao sd….Okrece se kolo srece tako da ce i ovo da se okrene….

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Prihodi su bili veci od troskova..“..??!!! Koji bre prihodi, osim sponzorstva koji su vam tadic&dacic namestili, a koji se deli na 3 godine i uz Grujinu-pokrice ‘prodaju’ NISTA vise vredno pomena-NEMA, A STA JE SA OGROMNIM DUGOM, DA LI SE ON VRACA I NA KOJI NACIN, mozda kao i u KK-NESTAJE PREKO NOCI-KRIM. AKTOM, DOK GA CRNO-BELI KLUB UREDNO OTPLACUJE, kako KKP, tako i FKP !!! BANDO NATURALIZOVANO-KLEPTOMANSKA, CRVENO ZLO I KARCINOM STE SRBIJE !!!……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve sportske klubove privatizovati. Ovo nije dobro,neki nemogu ni sponzore da pronadju bez drzave, a onda lopovluk radi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter