7
Evrokup

FOTO: STARSPORT

SVE SPREMNO ZA ‘BRATSKI’ DUEL: Grobari će odlepiti kada vide majice koje je PAOK napravio (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.17 u 22:09

Tačno 22 sata nas deli od prvog meča plej-of rune Lige šampiona između PAOK-a i Partizana, navijači spremaju spektakl.

Navijači dva kluba bi voleli da oba mogu da se plasiraju u narednu rundu, ali može biti samo jedan. Ipak, vatrene atmosfere zbog toga neće biti. Pred nama je po svemu sudeći više nego ‘prijateljski’ meč. Tako su dva tima danas odradila trening,a potom imala zajednički medija dan. Tako se grčkim medijima obratio bivši član solunskih crno-belih, a sada beogradskih Vil Hečer.

DŽIKIĆ PRED PAOK- Utakmica u Solunu je samo prvo poluvreme

– Ovo je domaći parket za mene, ostvarili smo neke velike poede, doživeli teške poraze. Uvek je lepo vratiti se tamo gde si ostavio pečat. Ništa nije kao povratak drugoj kući. Osećam se kao da sam trenirao ovde pre samo nekoliko dana. Nadam se da ću dobro šutirati. Očekujemo tešku utakmicu, iako su dva kluba koji imaju blistu zajedničku istoriju, čiji navijači imaju bratski odnos. Ja sam ovde kao igrač Partizana, a uvek želim da pobeđujem. PAOK igra dobro u Grčkoj, imaju nekoliko velikih pobeda u Ligi šampiona. U evropskim utakmicama učekuješ jaku fizičku igru, to očekujemo i mi – rekao je Vilijam Hečer.

Evo i kakve je majice pripremio domaćin za sutrašnju utakmicu sa Partizanom…

FOTO: PAOK
FOTO: PAOK
0
0

7 Komentara

  1. Dva brata a samo jedan moze dalje.Neka prodje onaj iz Grcke a onaj iz Zagreba nekom drugom prilikom.On je najvece zlo sto se takmici u nasoj zemlji,samim tim i najomrazeniji klub.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odlicna majica, a RUKA na njoj ‘podseca’ na OTPOR prema diktaturi i autokratiji iz bliske nam proslosti, a i po sadasnjosti iz UGLA GROBARA I SD PARTIZAN !!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter