5
Košarka

FOTO: STARSPORT

ODUŠEVIO DELIJE: Vučelić je ‘prozvao’ Simonovića, a odgovor je dobio od Štimca (FOTO)

Objavljeno: 07.02.17 u 21:34

Strasti se ne smiruju posle večitog derbija u košarci u kom je Partizan pobedio Crvenu zvezdu 86:81.

Društvene mrežu su preplavljene prozivkama između Delija i Grobara. Podgrevaju ih i čelnici klubova. Tako je predsednik FK Partizan Milorad Vučelić između redovao ‘pecnuo’ krilo Crvene zvezde Marka Simonovića.

– Nisam verovao, pratio sam, vidim vodimo. Plašio sam se „sad će Simonović dve trojke“. A u reprezentaciji ne može da pogodi – istakao je Vučelić.

Odgovor Miloradu Vučeliću je stigao od Vladimira Štimca koji je stao u odbranu bivšeg saigrača iz Crvene zvezde i kolege iz reprezentacije.

– Ja znam da je Marko Simonović bio u timu kada se donelo svetsko, a onda i olimpijsko srebro. I koliko ja znam, znao je i te kako da pogodi – napisao je Štimac.

0
0

5 Komentara

  1. Stimac za repku za 10min igre napravi dabl-dabl 15 aplauza i 12 mahanja peskirom . Mozda je ovo glupo , ali je istinito .

    0
    0
    Odgovori
  2. EVO DA I JA KAŽEM KAO VELIKI GROBAR VUČELIĆU NE BALJEZGAJ I NE USPOREĐUJ REPREZENTATIVNE I KLUBSKE UTAKMICE,SIMONOVIĆ DA NEVALJA NEBI DOBIO POZIV OD ĐORĐEVIĆA ZATO IDI IZ SPORTA PA TI UPROPASTIO RTS SAD I SPORT I KLUBOVE UPROPASTAVAŠ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter