3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKO NEMA ŠTO CRNO-BELI IMAJU: Partizan dobio veliku donaciju zbog pobede nad Zvezdom! (FOTO)

Objavljeno: 07.02.17 u 09:34

Fondacija ‘Pučisti 2012’ uputila je novu fondaciju Košarkaškom klubu Partizan i to zbog pobede u ‘večitom’ derbiju.

Nije retkost da fondacija pod imenom ‘Pučisti 2012’ pomaže Partizanu, a novom donacijom u iznosu od pola miliona dinara klub je ‘počašćen’ zbog trijumfa u 253. derbiju protiv Crvene zvezde.

Tako su direktnim donacijama klubu ‘Pučisti’ došli do ukupne cifre od 20.000 evra, koliko je do sada dodeljeno KK Partizan.

ČUDESNI SRBIN: Jokić se borio sa faulovima, ali je pokazao magiju Dirku Novickom! (VIDEO)

Paralelno sa direktnim donacijama, predstavnici Fondacije su nastavili i sa aktivnostima u vezi sa prikupljanjem sredstava za izgradnju trening hale.

– U narednih mesec dana planiran je sastanak sa upravom kluba na kome ćemo prezentovati rezultate dosadašnjih akcija i isplanirati nove projekte. Čestitamo stručnom štabu i igračima. Želimo im sreću u daljem toku takmičenja i još mnogo sjajnih borbenih partija – stoji u saopštenju Fondacije ‘Pučisti 2012’.

0
0

3 Komentara

  1. Tek cete shvatiti sta se sprema ! Ipak, odacu vam samo deo tajne. Ako Partizan udje u plejoffs Aba lige bice od Pucista nagradjen sa 100 hiljadarki! Za svaku pobedu ce dobiti po 30 hiljada evra. Ako osvoje ABA ligu dobice celih 200 hiljada evra! Plus od FK P izuzetno vrednu donaciju. Plus predsednicku donaciju. I,….plus…./e, ovo je glavna kvaka…./.
    Zar neko sumnja da ne govorim istinu? Molim?!!

    0
    0
    Odgovori
  2. SLAVNO, ZIVo I ORIGINALNO IME, BREND, GRB, NAJBOLJE, NAJODANIJE, NEPOTKUPLJIVE I SVOJE NAVIJACE-GROBARE, NAJBROJNIJE LEGENDARNE IGRACE I TRENERE KLUBA U EVROPI I SVETU, PUNU VITRINU ZA PEHARE BEZ IJEDNOG PP-APARATA (k’o novoosnovani frankenstajn crveni kk..)..ALI, OBECANU i ZASLUZENU TRENAZNU HALU NISMO DOBILI-SLAGALE SU SOTONE I JUDE, medjutim, TU SU GROBARI-PUCISTI , SKUPICEMO NOVAC ZA 5 HALA I CRVENI NAZADNJACI CE DOBITI .!. , SVAKOM PO ZASLUZIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter