5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PITAJTE VUČELIĆA I VAZURU’: Božinov digao glas i poslao poruku upravi Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 07.02.17 u 10:35

Bugarski napadač nije na pripremama sa Partizanom u Limasolu, već vredno trenira u Srbiji, odakle je poslao poruku navijačima, ali i upravi kluba.

Čekao se transfer, ali do toga nije došlo. Zato bugarski napadač propušta drugi deo priprema Partizana na Kipru i trenira samostalno, nadajući se da će dobiti novu šansu kod Marka Nikolića.

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Od Partizana slobodan, Englezima više nego dobar (VIDEO)

Valeri Božinov svakodnevno putem Instagrama objavljuje snimke sa individualnih treninga, a ovog puta odlučio je da u nešto opširnijem komentaru pošalje poruku navijačima, što je zapravo bila poruka i za upravu kluba iz Humske.

– Ja sam spreman za Partizan. Uvek morate da pitate Vazuru, Vučelića i direktora Ilieva. Radim, spremam se za Partizan i imam još šest meseci ugovora. Želim da igram i da se borim, ali morate da pitate upravu. Svi me pitaju da li ostajem i zašto nisam sa ekipom, a ja sve što želim je da pomognem Partizanu da se bori za titulu. Hvaka vam za podršku. Dok sam ovde ostaviću srce na terenu za ovaj veliki dres – napisao je Božinov uz sliku na Instagramu.

0
0

5 Komentara

  1. sta hoce boxinov dolaskom tavambe on je visak I zbog vlahovica I jovanovica. plus njegova plata bugarin jednostavno hoce ciste papire u junu I to je to .platu koju prima moze da buds rofeler u siromasnoj srbiji.I story bi isao dalje gde Mora ponovo da se dokazuje.

    0
    0
    Odgovori
  2. …SVA ‘pitanja’ njima su vec ooodavno postavljena, na najvazniji odgovor, oko ucesca u Ligi Sampiona (pitanje Samp. Srb. po meni, se ne dovodi u sumnju s’obzirom na igracki kadar koji je dalekooo bolji od fk-devastiranih od strane sopstvenih ‘legendi’ crvenog fk s’cmarakane..) cekamo uskoro da dobijemo, mada, oni su u ‘ekipi’ crvenog organa podele i devastiranja i svima je vec postalo jasno da se sampion odlucuje dekretom svake druge godine-malo njima, malo nama i tako u krugggg .!. XXAAXXAA .!. SAMO, sve je ociglednije da NAJVISE IDE ONIMA (citaj-NOVAC..), koji sa fudbalom i sportom NIKAKVE VEZE NEMAJU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter