6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RAĐA SE NOVI LJUBIMAC DELIJA: Zvezda tukla Aris, Anđelković nameštao, Boaći se raspucao! (FOTO)

Objavljeno: 06.02.17 u 15:06

Crvena zvezda ostvarila je novi trijumf na pripremama u Pafosu, pošto je sa 3:1 (1:1) savladala kiparski Aris.

Crvena zvezda bi mogla da kaže da je današnja provera protiv Arisa u potpunosti uspela, s obzirom da je ostvaren ubedljiv trijumf, kako rezultatski, a itekako i u igri, s obzirom da je pobeda mogla da bude daleko veća kada se sve sabere i oduzme viđeno na terenu.

Iako je Aris prvi došao u prednost u 17. minutu golom Pakloua posle kornera, puleni Miodraga Božovića brzo su se konsolidovali i preokrenuli utakmicu u svoju korist.

Nagoveštaj preokreta dao je prvo nedosuđen očigledan jedanaesterac nad Plavšićem u 22 minutu, zatim u 30. kolosalna prilika za Milana Pavkova u kojoj se bivši igrač Radničkog iz Niša baš obrukao, do 40. minuta kada je Ričmond Boaći još jednom zatresao mrežu u svom drugom meču na Kipru.

HOTSPORT SAZNAJE: Uprava Crvene zvezde se ‘klela’ u njega, a ovaj stranac ‘pod katancem’ sad može da ide

Moglo je dakle da bude znatno više golova u mrežu Arisa u prvih 45 minuta, ali je ‘pravda zadovoljena’ u nastavku. Novi gol, treći u svojoj drugoj utakmici u crveno-belom dresu Boaći je postigao u 60. minutu na asistenciju Anđelkovića.

Konačan rezultat postavio je Ruiz u 82. minutu, a iako je do kraja Zvezda imala još nekoliko prilika preko Anđelkovića, Frimponga, Milića, Vujaklije, pa na kraju i Adžića, ali je rezultat ostao 3:1 za srpskog prvaka.

Treba reći da je 0d 65. minuta, među ostalima, zaigrao i Nenad Milijaš koji je ove zime treći put obukao dres Crvene zvezde.

0
0

6 Komentara

  1. Ovaj decko je definitivno pojacanje.Da je bio jesenas,garantovano bi dao 15-18 gola,koliko su ostali promasivali.Brz,eksplozivan,jak u prodoru i vrlo lako realizuje sanse ali iznad svega mu je kvalitet to sto uopste nije sebican.Imao je tri majstorske asistencije,prvo onom Pavkovu,koji je promasio bolju priliku od penala i koji je dokazao da je zalutao u nasem najboljem klubu.Ako uporedimo njegov pocetak sa Hugom,koji je obelezio prethodnu sezonu,mislim da je ovaj bolji spic od Huga.

    0
    0
    Odgovori
  2. PAVKOV JE JEDNA TRULA CEPANKA, KO LI GA SAMO DOVEDE, UMESTO NJEGA BI VUJAKLIJA TREBAO DA IGRA, MOGLI SMO DA DOVEDEMO I SASU JOVANOVICA IZ LUCANSKE MLADOSTI I BOSKA JANKOVICA U OVOM PRELAZNOM ROKU KOJI SU ZA NASE PRILIKE ODLICNI IGRACI I VISE NEGO DOBRA POJACANJA, ALI NEKO TU NIJE IMAO SLUHA ZA NJIH!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Treba biti realan! Aris je igrao sa drugim timom a prvih 11 koji su u nedelju izgubili od Omonije sa 4:2, su bili slobodni. Zvezda je opet primila gol iz prekida, kao i cele jeseni. Definitivno Zvezda nema što da traži sa ovakvom odbranom na proleće i u kvalifikacijama za Evropu, na leto. O tome je već trebalo misliti, na leto je kasno! Da li će neko odgovarati za ove propuste?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter