3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PEH ZA ZVEZDU: Povreda važnog prvotimca, propušta početak Superlige, da li i derbi?!

Objavljeno: 06.02.17 u 16:05

Miodrag Božović mogao bi da dobije nove muke usled današnje povrede na pripremama u Pafosu.

Današnji trening u kiparskom Pafosu doneo je loše vesti Miodragu Božoviću, pošto je povredu članka doživeo levi bek i jedan od igrača koji je bio na ‘ceni’ ove zime, Mihailo Ristić.

Ristić je oštetio ligamente članka desne noge i prema prvim procenama trebalo bi da odusustvuje od tri do četiri nedelje sa terena.

RAĐA SE NOVI LJUBIMAC DELIJA: Zvezda tukla Aris, Anđelković nameštao, Boaći se raspucao! (FOTO)

To znači da će gotovo izvesno propustiti prve dve utakmice prolećnog dela Superlige Srbije, a videćemo hoće li i treći, možda i najvažniji, protiv Partizana 4. marta na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Ristić će zbog ovoga nositi longetu na desnoj nozi i pripreme su verovatno završene za njega.

0
0

3 Komentara

  1. kad je ristic bio bitan prvotimac … ristic je bitna rezerva zvezde … kako bi i na koji nacin ON pored tolikog broja dovedenih novih skupih igraca izborio dres prvotimca kao bivsa rezerva … ili … da im je valja … ?! zar bi dovodili toliko skupih igraca … sto se tice CENE IGRACA I KOLIKO TO KOSTA … to ljude u i oko zvezde puno ne zanima … SBE … TO NAROD UREDNO DOBRO PLACA i SERVISIRA . risticu, brz oporavak i da klupu dobro zagrejes …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter