0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

REPREZENTATIVAC U STROJU: Ćirković veruje u plasman Voždovca u plej-of

Objavljeno: 06.02.17 u 12:24

Priključivanje Nikole Ćirkovića nakon utakmice u Americi za selekciju Srbije ekipi na pripremama u Turskoj je samo donelo još više osmeha u već dobro raspoloženu i ukomponovanu ekipu koju predvodi šef stručnog štaba Ilija Stolica.

Utisci iz Amerike su sveži, ali vreme je za Zmajeve. Nikola Ćirković je ove sezone proputovao svet. U dresu sa državnim grbom je već odigrao mečeve u Kataru i u Americi, fokus je sada na treninge sa ekipom Voždovca i uigravanje za predstojeći šampionat.

– Ekipa se pojačala sa nekoliko kvalitetnih igrača. Imamo dobre uslove za rad u Turskoj i to nam olakšava da ispunimo sva očekivanja šefa stručnog štaba – rezimira utiske Nikola i dodaje:

– Nastavak sezone očekujem da će biti veoma uspešan i da ćemo uspeti da obezbedimo plej of, a nakon tog poteza, možda nam se otvori i put za Evropu – ističe želje reprezentativac Ćirković.

Naredni meč Zmajevi igraju 08.02. protiv ukrajinskog Stala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter