1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ISKUSNI ZVEZDAŠ NA ČAIRU: Radnički je konkurent za Evropu

Objavljeno: 06.02.17 u 19:14

Fudbalski klub Radnički dobio je kapitalno pojačanje pred nastavak sezone i poteru za Evropom. Redove Nišlija pojačao je 32-godišnji napadač Miloš Trifunović, kome je ovo drugi boravak na Čairu od dolaska Milana Rastavca.
– Vraćam se u klub koji mi je dosta pomogao u karijeri. Poznajem većinu u stručnom štabu, ali i veliki broj igrača. Period adaptacije neće biti dug. Zadovoljan sam činjenicom da je Radnički napravio konkurentan tim za vrh tabele i izlazak u Evropu, poručio je Trifunović.

Pre povratka u Niš Trifunović je igrao za trećeplasiranu Vojvodinu, za koju je postigao dva gola tokom deset odigranih utakmica. Inače, Trifunović je svoju karijeru započeo u Ribnici iz Mionice. Osim za Radnički on je igrao je i za FK “Crvena zvezda”, FK “Beograd”, “Jedinstvo BP”, kao i za Borac iz Čačka. Takođe, tokom karijere nastupao je i za Bunjodkor, Liaoning, Atirau, Njukasl Džetse, kao i za švedski Karlštand.

Radnički su već pojačali Rijota Noma, Anid Travančić, Vladimir Volkov Milan Perendija i Bojan Zogović. Čelnici kluba u više navrata naglasili su da je potrebno još jedno pojačanje u napadu kako bi se sve kockice sklopile, a izbor je očigledno pao na Trifunovića.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

  1. Jako dobar spic igrac ali ce verovatno ostati mesec dana kao i prosli put jer uvek pravi otvorene ugovore i cim mu iskrsne neka inostrana ponuda,ode bez problema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter