4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OSLABLJENA: Simonović poslat u svlačionicu (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.17 u 19:33

Crvena zvezda je u trećoj četvrtini stigla do najveće prednosti 72:67, ali je ostala bez glavnog igrača.

Marko Simonović je isključen. Krilo Crvene zvezde je fauliralo Ratkovicu, potom je pretestvovalo i dobilo tehničku grešku. Simonović nije mogao da se smiri, nastavio je sa raspravom i dobio je još jednu. To je bio znak da mora u svlačionicu…

0
0

4 Komentara

  1. Najsramnije sudjenje i najveca kradja ove sezone u ABA ligi.Ovoliko navlacenje u korist domacina,nije vidjeno.Zvezdi nista nije znacila ova utakmica,idelo se i po tome sto Kuzmic nije igrao drugo poluvreme uopste,sto Jovic nije ulazio zadnju cetvrtinu kad se resavalo i sto su igrali sa 50% snage ali sudije su bili u crno belim dresovima.

    0
    0
    Odgovori
      • Bolje da su ih obukli odmah u crno bele dresove i da na miru gledamo ili uopste ne gledamo utakmicu.Na tu foru su otimali decenijama,uz ragbi kosarku.Pobise ljude,kao da im je zadnja utakmica u zivotu i da im znaci osvajanje svetske krune a sudije ni da zastite sampione,nego ih natrpase sa 6 tehnickih i jednu iskljucujucu.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter