0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PUNE BOLNICE KOD ‘VEČITIH’: U Zvezdi trojica, u Partizanu čak četvorica pod znakom pitanja (FOTO)

Objavljeno: 05.02.17 u 11:56

Kakav nas derbi večeras očekuje teško je reći do pred sam početak meča kada će biti jasnija slika oko stanja nekolicine igrača na obe strane.

Crvena zvezda i Partizan večeras se od 18 časova sastaju po 253. put u istoriji, a 33. put u okviru regionalne košarkaške lige. Kao i uvek, očekuje nas utakmica puna borbe i varnica, kako na terenu, tako i na tribinama, ali je veliki znak pitanja kod sastava oba tima.

Ekipa koju predvodi Aleksandar Džikić već dugo nije odigrala utakmicu u punom sastavu, a najverovatnije će tako biti i večeras. Partizan već duže vreme ima ‘punu bolnicu’, a pred ‘večiti’ derbi u njoj su ‘redovni posetioci’ Uroš Luković i Branislav Ratkovica.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Takođe, ‘rovit’ je i Novica Veličković, ali se za njega zna da duel protiv Crvene zvezde ne bi propustio ni za šta na svetu.

Ostalo je još da se vidi i hoće li Džamont Gordon baš u derbiju zaigrati za Partizan, pošto kako je sam rekao, povreda je iza njega, ali je fizička sprema i kondicija, kao i forma, pod znakom pitanja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na drugoj strani, dok Partizan uvek ima problema sa povredama, Zvezda kuburi sa umorom i itekako zgusnutim rasporedom. To se odrazilo na Stefana Jovića i Ognjena Kuzmića koji su i pred Efes bili pod znakom pitanja, pa su ipak zaigrali, ali je limitiran doprinos ekipi doprineo porazu od turskog tima.

Uz njih dvojicu ‘rovitih’, od ranije je poznato da je Nemanja Dangubić povređen. Radi na treninzima odvojeno od ekipe, ali će još neko vreme sačekati na povratak na parket.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Podsetimo, Crvena zvezda juri obaranje sopstvenog rekorda od 21 uzastopne pobede u regionalnoj ligi, dok bi za Partizan ova pobeda mogla da znači veliki korak bliže izbegavanju četvrte pozicije i potencijalnog duela sa Zvezdom u plej-ofu ABA j.t.d. lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter