1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

US OPEN U VEGASU: Zlato za Milicu Mandić

Objavljeno: 04.02.17 u 14:31

Srpska taekvondoistkinja Milica Mandić osvojila je zlatnu medalju na svom prvom turniru posle Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Posle gotovo šestomesečne partije bez takmičarske borbe, Milica Mandić se okitila zlatom u Las Vegasu i tako osvojila 20 poena za svetsku rang listu.

Mandićeva je na početku turnira u svojoj kategoriji do 73 kilograma bila bolja od Luso iz Amerike sa 24:2, zatim je trijumfovala nad Čen iz Kineskog Tajpeha sa 13:2, a u finalu je savladala Portorikanku Viks sa ubedljivih 15:4.

– Srećna sam sto se sa prvog turnira ove godine vraćam sa osvojenim zlatom. Bio je ovo veliki izazov za mene, posle nekoliko meseci bez takmičenja.
Odradila sam 4 teška meča i probala nove stvari koje smo vežbali, ali i dalje vidim prostora za napredak. Radujem se tome, a naravno I novim izazovima koji nas čekaju ove godine – rekla je Milica posle ovog zlata

Podsetimo, Tijana Bogdanović je juče osvojila srebro na istom takmičenju u svojoj kategoriji.

0
0

1 Komentara

  1. Olimpijskoj šampinoki u tekvondu Milici Mandić čestitam dan zaljubljenih. Baš me zanima da li zna njen izabranik Marko Đuričić koji sada uživa u romansi, šta ga čeka? Ako nije dobar, počistiće parket.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter