0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI ZVEZDE ĆE ODLEPITI: Stefan Jović pokazao šta znači ljubav prema crveno-belima (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.17 u 21:25

U nedelju od 18 časova je na programu večiti derbi u okviru ABA lige, u kom košarkaši Partizana dočekuju pred svojim navijačima Crvenu zvezdu.

I dok su crno-beli na izuzetno kreativan način najavili predstojeći duel dva rivala, navijači Crvene zvezde sa strepnjom dočekuju ovaj meč, jer mnogo košarkaša Zvezde ima problema sa povredama, a između meča sa Anadolu Efesom i večitog derbija proći će tek nešto manje od 48 sati.

To je posebno apostrofirao i trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić:

– Derbi je uvek specifična utakmica, ovaj meč igramo samo 40-ak sati nakon utakmice sa Anadolu EFES-om i zaokupljeni problematikom koja je prisutna, ali svesni važnosti ovog meča, imamo obavezu da damo svoj trenutni maksimum i to bez obzira u kom sastavu ćemo nastupiti, i ko će koliko moći u ovom trenutku da pruži, rekao je trener crveno-belih za sajt kluba.

Jedna od najvećih briga u aktuelnom šampionu i verovatno najprijatnijem iznenađenju evropske košarke jeste stanje Stefana Jovića, ali je on svojom izjavom ne samo odagnao sve sumnje, već i za sva vremena kupio navijače Crvene zvezde:

– Čeka nas utakmica sa Partizanom i zna se šta je derbi. Derbi se igra bez obzira na zdravstvene probleme i povrede, i sigurno ću biti u timu. Pokušaću da se pripremim da budem u boljem stanju nego što sam bio u petak. Potrudićemo se da u ovom vrlo kratkom vremenskom periodu između dve utakmice da se spremimo, očekuje nas rival koji će da odigra vrlo agresivno kako bi nas dobio i pred svojim navijačima, ali ćemo pokušati da igramo svoju igru, istakao je Jović.

Crvena zvezda će na ovom meču nastupiti bez Nemanje Dangubića, dok će Ognjen Kuzmić i Jović na dan meča znati da li će im telo dopustiti da opravdaju svoju želju i zaigraju protiv večitog rivala.

Mada, uz ovakav stav, i ne čudi što su košarkaši Zvezde na dobrom putu da obezbede plasman među osam najboljih ekipa na „Starom kontinentu“…

Pogledajte neke od najboljih poteza plejmejkera Crvene zvezde u dresu ovog tima:

(Youtube/Top 10)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter