4
Domaći fudbal

NADA SE DA NEĆE BITI PROBLEMA: El Monir ima jednu molbu za upravu kluba i Grobare

Objavljeno: 04.02.17 u 12:56

Libijski reprezentativac ističe da se veoma prijatno oseća Partizanu, ali moli da klub i navijači imaju razumevanja za njega tokom Ramazana.

Mnogi stortisti islamske veroispoveti imaju velikih problema tokom ovog praznika, s obzirom da im vera nalaže da poste duži vremenski period, tokom čiitavog dana, što se kod mnogih negativno odrazi na fizičku spremu. 

Klub iz Humske je po tom pitanju već imao problema sa El Monirovim zemljakom, Mohamedom Zabijom, koji je tokom posta značajno pao u formi. Ipak novi levi bek Partizana uverava sve oko kluba da sa njime neće biti problema ali da svi moraju da imaju razumevanja za njega u periodu od 27. maja do 24. juna.

-U Dinamu iz Minska mi je bilo super jer su tamo bili Rašović, Ranković, Adamović i Bećiraj, ali mi je bilo teško zbog Ramazana, ja postim. Bilo je lepo tri, četiri meseca, a kad je došao momenat da ispoštujem moju veru nastali su problemi. Tražili su da treniram maksimalno, a ja od dva ujutro do 10 uveče bez vode i hrane. Rekao sam im da mogu ja da treniram 100 odsto, ali ću na utakmici da padnem na 40 minuta. U Jagodini sam, recimo, umesto osam krugova trčao četiri, pa onda mogu da odigram celu utakmicu. Sada je Ramazan u maju- rekao je El Monir.

On takođe ističe da u timu vlada sjajna atmosfera i da mu je izuzetno lepo među crno-belim.

-Super mi je u Partizanu, želim da ostavim značajan trag ovde. Saigrači su me primili kao da sam tu dugo, a dosta njih sam znao odranije. Tavamba mi je super, glumi da zna sve, Božinov priča kao navijen, Ostoja je veliki šaljivdžija. Biće meni ovde odlično- zaključio je Libijac.

0
0

4 Komentara

  1. Ako ces postiti, a primas celu platu, zaboravi to dečko !!!!

    Igras za 100% primanja, izgaraj i ti 100%.
    A, kad odes u penziju, onda posti do kraja zivota.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam o ovom problemu pisao kada ne bilo price da ga dovedu i da bas zbog toga dignu ruke od njega. Nije problem sto je decko musliman,taman posla ali ti si profesionalac. Nazalost u upravo Partizana su debili kojima to i ne pada na pamet

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg. da smo znali za to odmah bi te preusmerili kod crvene komsinice, tamo je to normalno msm zbog njihovog porekla tj. nasledja .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter