0
Domaći fudbal

KARASI PROMOVIŠE AMATERSKI FUDBAL: Počeo 25. zimski fudbalski turnir ‘Čukarica 2017.’ (FOTO)

Objavljeno: 04.02.17 u 16:32

Tradicionalni Zimski fudbalski turnir “Čukarica 2017.” koji se održava 25. put počeo je u subotu, 4. februara utakmicom između GSP Poleta i Sremčice. Susret je završen rezultatom 2:1 za Sremčicu.

Do kraja dana na terenima na Adi Ciganliji odigrane su još tri utakmice, a turnir će se igrati svakog vikenda do finalnog susreta, 5. marta.   Prošlogodišnji pobednik je ekipa Lokomotive iz Železnika, a na turniru učestvuje 18 ekipa sa Čukarice i iz Beograda.

DSC_0024

Ovogodišnji 25. Zimski fudbalski turnir otvorio je predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić ističući da je turnir tokom ovih 25 godina, među poklonicima fudbala stekao veliki broj poštovalaca i da je uvek veoma posećen. Zimski fudbalski turnir je jedinstven jer je nastao sa idejom da utakmicama i takmičenjem u zimskom periodu omogući amaterskim klubovima da se pripreme pred predstojeće prvenstvo, a tradiciju i kvalitet je sačuvao do danas.

DSC_0022

– Kao idejni tvorac i podrška svih ovih godina, opština se trudi da na ovaj i druge načine podstiče razvoj amaterskog sporta na Čukarici – rekao je predsednik opštine Čukarica.Početku turnira prisustvovao je i direktor 25. Zimskog fudbalskog turnira Predrag Jeremić.

Promoter ovogodišnjeg turnira Stanislav Karasi, a promoteri ranijih godina bili su Slobodan Santrač,Milutin Šoškić, Jovica Šikanić, Vladimir Petrović Pižon.

DSC_0025

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter