2
Dejvis kup

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Najlepša ruska novinarka o porazu, sportu i želji da se vrati u Srbiju (FOTO)

Objavljeno: 04.02.17 u 22:46

Iako su u hali Čair danas i juče boravili neki od najboljih tenisera sveta, oči dela publike kraj terena bile su uprte u nju. Atraktivna ruska novinarka i komentatorka Sofija Tartakova, koleginica sa televizije MatchTV ukrala je simpatije mnogih u hali.

Nakon drugog dana pobedili smo sa 3:0, ipak, mladi ruski teniseri nisu se obrukali. Pokazali su da je pred njima svetla budućnost, što su u više navrata istakli i naši teniseri. Naša prelepa gošća eksluzivno za HotSport prokomentarisala je meč u Nišu.

– Ponosni smo na naš tim. Radi se o mladim igračima kojima je nedostajalo malo samopouzdanja. Srbija ima velike teniske asove poput Novaka Đokovića, Nenada Zimonjića i Viktora Troickog, iskustvo je nadjačalo rusku mladost. Svaki poraz je težak, ali će ovo biti odlična škola za naše igrače. Dimitrij Medvedev je juče debitovao u Dejvis kup selekciji Rusije, 21-godišnjak je pokazao veliki potencijal, polažemo velike nade u njega, kaže koleginica iz Rusije za HotSport.

 

A photo posted by Sofya Tartakova (@tartakova) on

Nekoliko debitanata viđeno je na terenu u Nišu, a jedan od njih i kraj terena, Sofija je prvi put na srpskom tlu, ali kako nam je rekla, nada se da nije poslednji.

Srbija i Rusija su prijateljske zemlje. Tokom boravka u Nišu u to sam imala prilike da se uverim. Hvala Nišlijama na predivnoj atmosferi u hali, kao i na svakom koraku u gradu. Srpski igrači su neverovatni i gaje prijateljske odnose sa našim teniserima. Nadam se da ću imati prilike da ponovo posetim Srbiju, možda ne zbog tenisa, ali, košarke, fudbala… kaže Tartakova.

 

A photo posted by Sofya Tartakova (@tartakova) on

Srbija se današnjom pobedom revanširala Rusima za poraz iz 2008. godine, a prelepa moskovljanka predviđa da Orlovi imaju dovoljno kvaliteta i odličnu atmosferu da ponove uspeh iz 2010. godine i ponovo vrati „salataru“ u Srbiju.

 

A photo posted by Sofya Tartakova (@tartakova) on


Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter