3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE OVO OPROŠTAJ: Everton se obratio Grobarima emotivnom porukom (FOTO)

Objavljeno: 04.02.17 u 09:32

Juče je navijače Partizana kao grom pogodila vest o mogućoj prodaji jednog od njihovih ljubimaca a zatim se preko društvene mreže oglasio i sam fudbaler, koji je tako nagovestio da je rastanak blizu.

Eveton Luiz je uz fotografiju na „Instagramu“, navijačima uputio i emotivnu porkuku koja se može protumačti i kao svojevrsn oproštaj od njih i crno-belog dresa.

evertonova poruka

-Volim fudbal na terenu, i raditi svoj posao s ljubavlju i poštovanjem prema mojim fanovima i klubu čiji dres nosim. Ne znam kako se radi na pola. Dajem svoju sudbinu Bogu, jer on zna šta je najbolje za mene- glasi poruka Brazilskog fudbalera.

Everon je u Partizan došao pre godinu dana iz redova švajcarskog Sent Galena, a za to vreme upisao je 33 nastupa za tim iz Humske, na kojima je postigao i dva pogotka, od čega će se sigurno dugo pamtiti onaj iz derbija, kada je na „Marakani“ doneo bod Partizanu u 95. minutu, udarcem sa 30-ak metara.

0
0

3 Komentara

  1. Jeste, jeste, OVO je ‘oprostaj’ od zlostavljanih crvenih gey-server narikaca s’njegove strane za SVE ono sto im je ucinio i POKAZAO za ovo kratko vreme sto je proveo u slavnom crno-belom fkP, a od nas Grobara se niko nikada ne oprasta, posto ce ZAUVEKKK biti s’nama i UZ NASSSS .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN IZNAD SVIH !!!
    ………………………,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,…………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste, jeste, OVO je ‘oprostaj’ od zlostavljanih crvenih gey-server narikaca s’njegove strane za SVE ono sto im je ucinio i POKAZAO za ovo kratko vreme sto je proveo u slavnom crno-belom fkP, a od nas Grobara se niko nikada ne oprasta, posto ce ZAUVEKKK biti s’nama i UZ NASSSS .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. To bi samo biserni Iliev mogao da uradi, pa ce na kraju biti koliko je dobro uradio za Partizan sa nekim pojacanjima, toliko mu je posle nastetio, a mozda i gore. Hajde se ti lepo Ivice pakuj iz Partizana nisi ti za taj posao a sa tobom u paketu i cela uprava, dajte vise micite iz sporta ljude koji nemaju veze s vezom sa fudbalom, a sede u vodecim mestima u upravi sportskih klubova. ::ovekkoji je nesposoban da proda srednje, ili lo[ije igra;e, a mo\e one najbolje, nezaslusuje mesto u upravi kluba, pa najlakse je prodati najbolkje, hajde se ti pokazi pa prodaj one koji i nisu potrebni klubu. Vadice se oni kako moraju to da urade da bi klub mogao da zivi na prolece, hajde se vi pakujte, pa da dodju bolji od vas, a ima ih, i klub ce ziveti bolje i sa najboljima, sve je moguce pa i to. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter