7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK ZA GROBARE: Everton dobio unosnu ponudu, Partizan već ima spremnu zamenu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.17 u 14:18

Jedan od najboljih fudbalera crno-belih, Evrton Luiz, nalazi se pred transferom u Ujedinjene Arapske Emirate.

Kako HotSport saznaje, Brazilac ima na stolu unosnu ponudu sa Bliskog istoka i postoji realna šansa da napusti Beograd.

Takođe saznajemo da je Partizan već pronašao zamenu za vezistu, a prvi pik je za sada neimenovani igrač iz instranstva, dok je rezervna opcija Nikola Drinčić koji trenutno nastupa za Rad.

Vrlo uskoro bi trebalo da saznamo i konačan rasplet ove situacije, ali sigurno je da navijači Partizana najviše priželjku ostanak u klubu jednog od njihovih ljubimaca

Izvor: Youtube/Football Score

0
0

7 Komentara

  1. Pa ovo je stvarno žalosno. Sada kada počinje prvenstvo oni prodaju igrače i posle opet će ćelavi biti kriv kada krenu loši rezultati. UPRAVA NAPOLJE! ! !

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa bolje da ide nego da lomi noge po srpskim livadam kad vec necemo igrati Evropu. Ne znam zasto se oko odlazaka dize frka jer ce na leto svakako otici Leonardo, Djurdjevic, Mihajlovic i sve sto valja kada dobiju potvrdu da nema Evrope.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zar nije završen prelazni rok kod nas 31.01.?Znam da je na istoku i u Rusiji uvek kasnije ali kod nas bi trebao kao na zapadu da traje a tamo je završen.Čitam juče Zvezda hoće Planića,sada partizan Drinčića i nije mi jasno do kada može tako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter