0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SJAJNA VEST ZA DELIJE: Napad Efesa će sutra ipak drhtati, ovaj momak igra…

Objavljeno: 03.02.17 u 00:10

Posle večerašnjeg treninga jasno je u kom će sastavu Crvena zvezda izaći sutra na parket protiv Anadolu Efesa u jednoj od odlučujućih utakmica Evrolige.

Crvena zvezda će u punom sastavu stura izaći na megdan Anadolu Efesu. To jest fali će samo jedan momak, mada bi i on mogao da bude faktor iznenađenja Dejana Radonjića. Naime, posle večerašnjeg treninga bilo je jasno da je povreda Ognjena Kuzmića prošlost, a na parket se posle propuštene utakmice sa Mornarom vraća i Stefan Jović. Naime, on će se po svemu sudeći naći na parketu protiv Anadolu Efesa i odbramebeno i napadački pomoći svome timu.

TRENING ZVEZDE PRED SPEKTAKL: Kuzmić spreman za penal seriju, Danguba cepa sklekove, a omladinci cepaju mrežicu (VIDEO)

Jedini ko za sada otpada, a mogao bi da bude faktor iznenađenja, je Nemanja Dangubić. Za njega je Dejan Radonjić rekao da se oporavlja, ali da neće biti u timu protiv Turaka. Utakmica ima ogromnu važnost, te ne bi čudilo da Crvena zvezda bude jača i za startnu ‘trojku’…

PARTIZAN RAZOČARAO GROBARE: Evo ko samo može na derbi sa Zvezdom

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter