2
Domaći fudbal

General view of Marakana stadium in Belgrade September 9, 2009. REUTERS/Charles Platiau (SERBIA SPORT SOCCER) - RTR27WTX

PRINUDAN ODMOR: Vezista preskočio dva treninga!

Objavljeno: 03.02.17 u 18:09

Temperatura oborila u krevet igrača, koji je veoma bitan za Zvezdu.

Sitni pehovi su sastavni deo priprema i sa njima se suočavaju i igrači Crvene zvezde tokom priprema na Pafosu. Le Talek oseća male posledica grubog starta iz meča sa rumunskom Olimpijom, a danas je dva treninga preskočio Gelor Kanga.

Vezista iz Gabona morao je usled visoke temperature da se leči u sobi hotela “ Aleksanadar Veliki“, a očekuje se da i sutra bude oslobođen obaveza na treningu. U nedelju slede dva izlaska na teren, dok crveno-beli novu proveru imaju u ponedeljak protiv Arisa iz Limasola.

0
0

2 Komentara

  1. Ljudi moji, osvestite se! Kakav Kanga! Kakvi bakrači! Taj ne ume da predribla protivnika i krene napred kao Katai, Plavšić. Gledao sam cele jeseni Zvezdu. Nikakav poseban utisak nije ostavio na mene. Samo pokušava da uposli saigrače ali i to sa polovičnim uspehom. On je rezerva u reprezentaciji Gabona. Zamislite Gabon i svetski fudbal! I sada on dobio temperaturu i to nam serviraju kao hendikep Zvezde. Hendikep će biti ako ova petljavina bude uopšte igrao na proleće i zauzeo mesto nekom našem igraču.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter