3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET: Everton možda ode, ali je zamena ipak u ‘magli’

Objavljeno: 03.02.17 u 19:34

Partizan bi u narednih nekoliko dana mogao da ostane bez jednog od najvažnijih igrača, a moguća zamena je sve dalje od povratka u Humsku.

Kako je HotSport danas najavio Everton Luiz bi mogao da napusti Partizan. Nova destinacija Brazilca mogli bi da budu Ujedinjeni Arapski Emirati. Crno-beli ma je hitno potrebna finansijska inekcija, te je ‘bombarder’ skoro pa sigurno na izlaznim vratima.

Kao zamena za Evertona Luiza slovio je Nikola Drinčić. Iskusni vezista je izrazio želju da se vrati u Humsku, ali je ‘ne’ stiglo sa treće strane koja se mnogo pita. Naime, Rad, čiji je Drinčić igrač, ne želi da se odrekne sjajnog izvođača prekida. On je ‘građevinarima’ potreban u borbi za opstanak.

ŠOK ZA GROBARE: Everton dobio unosnu ponudu, Partizan već ima spremnu zamenu! (VIDEO)

Sada je na čelnicima Partizana da ubede rukovodstvo tima sa Banjice da prodaju Nikolu Drinčića. Ipak, po svemu sudeći ‘parni valjak’ će ostati praznih šaka.

UZBURKANE STRASTI: Grobari u strahu zbog Leonardove poruke – ‘Razočaran sam’! (FOTO)

0
0

3 Komentara

  1. Doci ce bolji, iz Kine, Juznoamerikanac. Evi ide za 3 mil evra u UAE !!! A Dinamo Kijev kupuje Necu za 5,5 mil E. Zivi bili pa videli. Tek ce da kuva!
    Boza ipak ide u. Kazahastan za 700 hiljada E. Najveca bomba ce biti prodaja Blekija CSKA-u iz Moskve za 7 mil evra. Sve skupa izgleda nerealno, ali to je nazalost istina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter