1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA MIHAJLOVIĆ: Restartovao sam se, želim da se što pre vratim u staru formu (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.17 u 20:42

Partizanov krini napadač pruža dobre partije na pripremama na Kipru, i nagoveštava da bi uskoro ponovo mogao da postane bitan faktor u igri crno-belih.

Iza Nemanje MIhajlovića su teških šest meseci, tokom kojih se baš i nije naigrao. Dvadesetjednogodišnje krilo crno-belih je u periodu od samo šest meseci od nezamenljivog startera postao rezervista, poslednjih dana prelaznog roka se govorilo i o njegovom mogućem trensferu ali je ipak do njega nije došlo.

Mihajlović je ostao u Partizanu iako je bilo ozbiljnog interesovanja za njega, a partije koje pruža na pripremama u Kipru ohrabruju da bi u narednoj polusezoni ponovo mogao da bude onaj stari.

– Pre tih odličnih šest meseci koje sam imao u drugom delu prošle sezone ja sam imao i šest meseci pauze. Nakon dobrog starta svi su mislili da ću ubrzo pasti u formi, da će me umor stići, ipak ja sam nastavio sa dobrim igrama do kraja ali izgleda da je sve to došlo na naplatu u jesenjem delu ove sezone. Prethodnih šest meseci sam bilo daleko ispod mojih realnih mogućnosti ali sada sa se jednostavno „restartovao“, i osećam da sve ide u dobrom pravcu.- rekao je Partizanov biser.

Ostatan intervjua pogledajte u priloženom videu.

Izvor: Youtube/DanasConferences

0
0

1 Komentara

  1. A da nekima iz kluba koji imaju biserne ideje, predlozis da se restartuju u glavi, dali bi to pomoglo klubu Neamnja, neki potezi stete debelo Partizanu. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter