0
Košarka

NBA: Kari i ekipa srušili Kliperse, Diandre Džordan nema milosti ni prema ‘svojima’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.17 u 09:10

Noćas su odigrana svega četiri meča u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a u derbiju večeri Golden Stejt je slavio trijumf protiv LA Klipersa.

Golden Stejt Voriorsi su nastavili da melju po NBA ligi, a nova ‘žrtva’ bili su i Los Anđeles Klipersi, ekipa koja je munjevito startovala u sezoni, pa malo posustala u nastavku.

Stef Kari ponovo je bio veoma raspoložen i ubacio je 29 poena uz 11 asistencija, a pratio ga je Kevin Durent sa 26 poena i 10 uspešnih dodavanja.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

Zanimljivost sa ove utakmice nije u vezi nekog brutalnog poteza ili rekorda po broju trojki kao prethodne večeri, već još jedan ispad Diandrea Džordana, reprezentativca SAD.

Naime, posle sramnog udaranja Nikole Jokića, centar Klipersa pokazao je da mu meta nije samo Srbin, već i sopstveni saigrač iz nacionalnog tima ‘jenkija’, što je dovoljno da se iole normalan čovek zapita – šta se dešava u toj glavi?

Ovog puta zasmetalo mu je što je Stef Kari pokazivao mišiće posle ofanzivnog skoka i polaganja u koš Klipersa, pa ga je posle nekoliko sekundi žestoko oborio na zemlju prilikom bloka. I to se baš čulo…

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

U ostalim utakmicama, Hjuston je poražen od Atlante rezultatom 113:108, iako je Džejms Harden ubacio 41 poen uz po osam asistencija i skokova, ali su ostali saigrači ovog puta malo ‘zakazali’.

Vašington Vizardsi su bili bolji od LA Lejkersa sa 116:108, dok je San Antonio bez većih problema savladao Filadelfiju sa 102:86.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]NBA. rezultati:

Vašington – LA Lejkers 116:108
Hjuston – Atlanta 108:113
San Antonio – Filadelfija 102:86
La Klipers – Golden Stejt 120:133[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter