11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA URADI, CRNI KLJAJIĆU: Golman Partizana primio jedan od najsmešnijih golova godine sa 30 metara (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.17 u 12:37

Partizan je poražen od Kikers Ofenbaha rezultatom 2:1 u prvom pripremnom meču na Kipru, a porazu je umnogome kumovala, blago rečeno, loša reakcija čuvara mreže Partizana, Filipa Kljajića.

U toku je bio 87. minut meča, kada je fudbaler nemačkog četvrtoligaša Hodža primio loptu na oko trideset metara od gola Partizana, a potom uputio ne preterano jak šut. 

Reakcija Kljajića je bila više nego nespretna, i crno-beli su pali na dva gola zaostatka, što je bilo dovoljno za, verujemo, jednu od najvećih pobeda u istoriji ekipe iz Nemačke.

(Youtube/DanasConferences)

ZA BRIGU PARTIZANA: Četvrtoligaš bolji od crno-belih

0
0

11 Komentara

  1. Crveni ga drze na golu. Lukač je oteran kao i drugi jer je dobro branio.

    U dva meseca su sigurnog učesnika LŠ crveni uništili, pa sad može da Kljaji meće ko oće.

    A bivši igrači maltretiraju Reala u dva tri navrata.

    Svake godine završnica LŠ neće da može

    0
    0
    Odgovori
  2. Što nisu rekli četvrtoligašu da su mnogo jaki?Čim su stavili ovog Kljajića na gol u jesenjem delu sezone,napisao sam da nije ni među 8 najboljih golmana u ligi a Muslin ga stavio protiv Katara da brani čitavu tekmu,nakon 2-3 u partizanu,što je neviđena sramota.Evo i sada tvrdim da je partizanova odbrana na nivou 3.lige,pogotovo štoperi i golman,mada ništa mnogo bolji nisu ni Vulićević i bilo ko od 3 leva beka.

    0
    0
    Odgovori
    • I ja dodajem na tvoj komentar da je zvezdina odbrana granitna racunajuci tu sva 5 centralna, 3 leva i 4 desna beka, naravno i golmana, trenera i ekonoma…a da… i na novou lige sampiona je minimum…axaxxaa

      0
      0
      Odgovori
      • Nisi daleko od istine…ja nisam ni rekao da je Zvezdina odbrana nesto bolja.I jednima i drugima je to ubedljivo najslabiji deo tima.Komentarisao sam vasu utakmicu jer je prva danas odigrana a opleo sam i po Zvezdi,ne brini se,kada se njena tekma zavrsila,iako smo dobili.Jako je to lose,bez obzira sto je pripremni period.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter