1
Košarka

MUTA SE NE ŠALI: Dinamik doveo bivšeg košarkaša Partizana

Objavljeno: 02.02.17 u 09:35

Ekipa Mirloslava Nikolića nalazi se na drugoj poziciji Košarkaške lige Srbije, a pred nastavak sezone u ligi i finalni turnir nacionalnog kupa dobli su veliko pojačanje.

Novi košarkaš beogradskog kluba je Marko Čakarević, nekadašnje krilo Partizana i igrač koji se nalazio na širem spisku reprezentacije koju je vodio Dušan Ivković.

Čakarević je prošlu sezonu nastupao u Rumuniji za ekipu Temišvara gde je prosečno postizao 8 poena uz 4 skoka, a u Srbiju se vratio na poziv Miroslava Nikolića sa kojim je uspešno sarađivao i u kragujevačkom Radničkom.

Pored Partizana, sa kojim je osvojao dve titule pravaka Srbije i ABA ligu, iskusni košarkaš je nastupao još i za Asvel, Pelister, Metalac, Igokeu i Svislajon.

Kao član mlađih reprezentativnih selekcija osvojio je titulu juniorksog prvaka sveta u Novom Sadu 2007. godine, a godinu dana kasnije okitio se i tutulom Evroskog šampiona sa mladom reprezentacijom u Rigi.

0
0

1 Komentara

  1. Propalitet,nista nije znao niti pokazao u Partizanu,cekao sam dan kada ce mu videti ledja-njemu i slicnim neznalicanavpoput njega (Musli,Gagic i sl)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter