0
Košarka

FOTO: fiba.com

MEGA CENTRI: Jokić pun hvale za Zubca, Hrvat uzvratio istom merom (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.17 u 18:48

Srpki centar propustio je zbog povrede meč koji su njegovi „Nagetsi“ odigrali protiv Lejkersa, ali je još jedan bivši košarkaš Mega Leksa briljirao na terenu.

Ivica Zubac je na utakmici sa Denverov ubacio 17 poena uz 6 skokova i bio jedan od najzaslužnijih za pobedu „jezerdžija“ od 120:116.

Nakon meča, Nikola Jokić je izneo niz pohvala na račun mladog hrvatskog centra:

– On je zaista talentovan. Odlično se snalazi ispod koša, ume da zakuca. Dobro štiti obruč. Neophodno mu je još nekoliko godina iskustva da postane pravi NBA igrač. Mora da bude strpljiv, ima mnogo momaka od kojih može da nauči – izjavio je Jokić.

Sa druge strane ni Zubac nije mogao da ostane ravnodušan na partije koje popularni „Džoker“ pruža, od kad se otisnuo „preko bare“.

– Radi sve potpuno isto kao u Evropi, samo što sada sve to nekako bolje izgleda. Svi pokreti su ostali isti, samo što je sada brži i mršaviji. Sjajan je – prokomentarisao je Hrvat.

Možem reći da je velika šteta što ova dvojica gorostasa nisu imali šansu za direktni duel na ovom meču, međutim biće vremena za to jer ova dva momka svakako predstavljaju budućnost NBA.

(Izvor: youtube / DownToBuck)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter