3
Kladionica

ČUDO SE DOGODILO: Cela Srbija se smeje ovom tiketu, red je da se za to dobije nagrada! (FOTO)

Objavljeno: 01.02.17 u 19:12

Naši prijatelji iz ‘MaxBeta’ izašli su u susret i odlučili da nagrade kladioničara kome je uspelo nešto što do sada nikome nije.

Tiket koji je odigran juče, a danas je podigao Srbiju na noge, brzinom munje obišao je ne samo našu zemlju, već i čitav Balkan, a o ‘čudu’ koje je uspelo ovom kladioničaru tek će se pričati.

Naime, osoba čije ime nećemo otkrivati, uplatila je tiket u kladionici ‘MaxBet’ i odigrala na sigurno, uz mnoštvo duplih šansi i kvote koje nisu prelazile 1,45 pokušao da osvoji ne tako veliki novac, ali svaki dobitak uvek dobro dođe.

HOTSPORT TIKET DANA: Danas je dan za ‘dvojke’

Ne samo da nije bio blizu, već je promašio apsolutno sve, od 1X na Inter, Genk i Burnemaut, do X2 na Sautempton i Lester, sve do ‘debelo’ promašenih ‘sigurica’ na Totenhem i Arsenal. Sve je pao, od prve do poslednje.

To je naišlo na veliki odjek u javnosti, te smo odlučili da se obratimo našim prijateljima kladionici ‘MaxBet’ i od njih zatražimo neku vrstu nagrade za kladioničara.

Naravno, ‘MaxBet’ se očekivano odazvao i odlučio je da ga ‘časti’ sa 1000 freebet bodova. Umesto da otkrijemo ime i prezime, njegov ID broj u ‘MaxBet’ kladionici je 76734, a kako nam je rečeno, novac će mu biti uplaćen u najkraćem roku.

I kada vam se čini da je sve izgubljeno, nije uvek baš tako…

 MaxBet

 

0
2

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter